Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
konto usunięte 2015-03-04, 16:49 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 16:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ar1xxxx 2015-03-04, 17:00
nie patrzyl w lusterka to teraz ma.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:01 5
Zgłoś
Eleir 2015-03-04, 17:01 11
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:07 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:08
Zgłoś
paczfiko 2015-03-04, 17:15
bo jeżdżą nie po tej stronie co trzeba
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:26
@Eleir
sosnowieć zawsze była czerwona więc nie ma co się dziwić, że bliżej mu do jego bohatera bendery. Poza tym nasza gwiazda występuje ze swoją laską w filmiku poniżej
Zgłoś
p0lybius 2015-03-04, 17:27 11
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:28
Gharotief napisał/a:

Można dbać o własny samochód, jeździc bezpiecznie, a i tak skutki tego są w moim przypadku następujące:
- baba wjechała mi w dupe bo "sie spieszyla"
- baba otarla mi bok, bo zaczela jechac nagle w lewo z pasa do jazdy na wprost na rondzie
- facet cofał z podporządkowanej i uderzył mi w przód (jechałem główną) i z pretensjami że nie widzę jak cofa
- 3 dni temu, jakis katol mi rąbnął zderzak w nocy na parkingu i nawet kartki nie zotawił, katolstwo w polszy

Można dbać, starać się, uważać, wszystko psu w dupe w tym kraju bo polaczki katole krzyz na lusterku ale pomyslec juz szkoda.

Skucha! To był pijany PełOwiec.
Zgłoś
fun88 2015-03-04, 17:31
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:34
Cytat:

Widać też brytyjskie wychowanie

Sądząc po tablicach rejestracyjnych wypadek miał miejsce w Australii, stan Nowa Południowa Walia.
Zgłoś
Wolf3D 2015-03-04, 17:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 17:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem