konto usunięte
2015-03-04, 17:48
zuczek33 napisał/a:
@Gharotief
Ty to chyba zostaniesz niedługo gwiazdą sadistic. Co ty masz z tymi katolami? Chyba powaznie ksiądz Cię skrzywdził za dzieciaka. Jeszcze jak zobaczyłem skąd jesteś to wszystko wyjaśnia Twoje komentarze.
Raczej wątpię, żeby on musiał pokryć te koszta. Z przepisów ruchu drogowego wynika, że kierowca musi zachować bezpieczną odległość. Nigdy nie słyszałeś o wymuszeniach cebuli na drodze?
konto usunięte
2015-03-04, 17:48
@ap do wolfa
Nauka a przede wszystkim filzoofia bardzo dobrze wyjaśnia życie. Co więcej, cuzy myslenia, zadawania pytań, kwestionowania - to co zabronione w katolstwie, bo tak i już, dzieciuszku. Za mało wiedzy amsz, żeby startować do mnie. I am sorry.
Akurat mam sytuację, że osoba z rodziny ledwo żywa ze szpitala wyszła, całkowita demencja, brak możliwości poruszania się, rokowania złe, ale nie uciekam doc zegoś czego nie ma. W ogóle nie uciekam. Trzeba stawić temu czoła. No ale wy tylko podkulacie ogony i "ojej ojej do ksiedza dam mu 200zl to uzdrowi raka!".
Pa-to-lo-gia u-my-slo-wa.
Gharotief napisał/a:
Można dbać o własny samochód, jeździc bezpiecznie, a i tak skutki tego są w moim przypadku
Cytat:
polaczki katole
"Twój przypadek" jest tutaj słowem kluczem. Jest to przypadek kliniczny, przewlekły i nikt nie spodziewa się remisji
Sonal napisał/a:
Każdy płaci za swoją stłuczkę (znaczy jego ubezpieczyciel).
I wszyscy za motocyklistą mandat za niezachowanie bezpiecznej odległości.
Patrz w lusterka, samochody są wszędzie!!
Kompleksy jakieś typ ma chyba
konto usunięte
2015-03-05, 0:39
DLATEGO NIEUSTANNIE APELUJĘ - osobniki w podeszłym wieku (po 40_ce) powinny być poddawane obowiązkowym badaniom lekarskim i ewentualnie ze względu na zły stan zdrowia odbierać prawa jazdy. W tym wieku to już zerowy refleks i takaż reakcja na zdarzenie na drodze, te osobniki już przeważnie nie niedowidzą (bryle) i niedosłyszą (słuchawki uszowe) - ot taki 40letni typowy powolniak. My młodzi mamy refleks jak maczeta, dynamit w nogach, ołów w stopach, ułańską fantazję i komputery w głowach, które błyskawicznie analizują sytułacje i reagują kończynowo w manewrach drogowych.