Takie ścierwo rasistowskie jak ty to tylko jebnąć na kolanka i strzał w potylice... i fakt nie r🤬albys jej,bo nawet by na takiego garbusa z brzydkim ryjem nie spojrzała
trollem to trzeba umieć być...
Jestem szanującym się rasistą. Nie r🤬ałbym
A ja owszem. Kto wybrzydza ten nie r🤬a.
Takie ścierwo rasistowskie jak ty to tylko jebnąć na kolanka i strzał w potylice... i fakt nie r🤬albys jej,bo nawet by na takiego garbusa z brzydkim ryjem nie spojrzała
paweł i gaweł byłby z ciebie dumny kapitanie tęcza

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

paweł i gaweł byłby z ciebie dumny kapitanie tęcza
Op🤬lasz pęto jedno za drugim no i potem fiksacja na punkcie homogenizowanych, często tak mają łyse przygłupy z Białegostoku marzące skrycie o dostaniu w kakao
Op🤬lasz pęto jedno za drugim no i potem fiksacja na punkcie homogenizowanych, często tak mają łyse przygłupy z Białegostoku marzące skrycie o dostaniu w kakao
Chciałem zapytać czy jesteś głupi czy tylko udajesz... ale odpowiem sobie sam: udajesz trollu.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!podpis użytkownika
I have no idols. I admire work, dedication and competence.Ayrton Senna
Też nie jestem zoofilem...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Przecież prosi na koniec:)
lewackim ścierwem jesteś i tyle

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

lewackim ścierwem jesteś i tyle
A ty prawackim gównem, takich śmieci jak ty tylko do utylizacji