B................n
2010-04-04, 16:08
Morał brzmi nieco inaczej... a mianowicie: Żeby "myszka" była mokra, "ptak" musi być twardy. No i ogólnie stare jak świat to jest
c................o
2010-04-04, 17:57
Idzie niewidomy ulicą. Nagle nadlatuje gołąb i postanawia nasrać niewidomemu na głowę. Przelatuje więc tuż nad nim, robi i...chybił - niewidomy odskoczył unikając trafienia. Gołąb się zdenerwował, ponawia próbę i znowu to samo - niewidomy zręcznie omija strzał gołębia. Gołąb zawzięty, postanowił poprosić kolegę o pomoc i już dwa gołębie latają nad ślepym i nie mogą go trafić! Zdenerwowane lecą więc po kumpli i już całe niebo srających gołębi a niewidomemu i tak udaje się unikać strzałów ptaków i czysty idzie dalej.
Jaki z tego morał?
Ślepy gówno widzi.
@@@@@@@@@@@@@@@@2
Na jabłonce wisi jabłuszko. Jabłuszko zauważył robaczek. Już, już miał się wgryźć, ale myśli: "Poczekam, jabłuszko dojrzeje, będzie smaczniejsze, bardziej syte". Robaczka zauważył ptaszek. "A to Ci gratka" - pomyślał - "Ale poczekam, robaczek zje jabłuszko, będzie tłustszy - pycha!". I siadł ptaszek na gałęzi. Ptaszka zauważył kotek. Już się miał rzucić na zdobycz, ale zauważył jabłuszko, robaczka i - analogicznie - "Poczekam, zje robaczka, będzie tłustszy" itp. I siedzą sobie w maksymalnej ciszy na drzewie robaczek, ptaszek i kotek.
Nagle zerwała się wichura, ulewny deszcz... robaczek schował się do jabłka, ptaszek odfrunął, a biedny kotek został na drzewie...
Morał?
Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej mokry kotek.
f................s
2010-04-04, 18:40
nawet się nie uśmiechnąlem słabe w chu...
@UP
To nas bardzo, k🤬a, interesuje. Proszę, rozwiń swoją wypowiedź! Nie każ nam czekać!
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
f................s
2010-04-04, 20:12
@UP
żart niegodny sadistica ot co kolego ciekawski ;]
P................a
2010-04-04, 21:11
ahahahahhahahaha naprawdę śmieszne uhaha boki zrywam, p🤬le od jutra wstawiam takie denne kawały jak ten, bo widzę, że tu się wstawi byle gówno a dostaje się za nie ponad 100 piw..
@up
Jeżeli jesteś na tym portalu dla piw to fajnie.. Bo ja dla rozrywki.
P................a
2010-04-04, 21:40
jestem tu wcześniej niż ty, mam mniej piw od Ciebie więc nie p🤬l i poczytaj co to ironia..
k................k
2010-04-05, 1:09
ironia? chyba sarkazm.. tez poczytaj co to ironia.
_................r
2010-04-05, 18:24
Ironia rze co, myszka jest sucha, a ptak mientki?
R................x
2010-10-28, 16:12
chupio napisał/a:
Morał?
Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej mokry kotek.
Im dłuższa gra wstępna tym futerko bardziej mokre...