@up
Jakie stare, na b.net ludzie caly czas łupią
Dajcie Trójke :3
Jakie stare, na b.net ludzie caly czas łupią

2011 rok a ja w wolnym czasie robię modyfikacje do dwójki. Ta gra a właściwie cała seria jest przec🤬jska.

CzlowiekKupa napisał/a:
Delektujmy się czasem, jaki pozostał do kwietnia 2012, kiedy to będzie mieć miejsce premiera tejże gry.
NobliwyWojak napisał/a:
Delektujmy się czasem, jaki pozostał do kwietnia 2012, kiedy to będzie mieć miejsce premiera tejże gry.
raczej 2013

Wiochmen napisał/a:
(sigon)
porypały ci się części diablo
Ahhhh te czasy, kopiowanie potionami na BNie, i trzesace sie lapy neo dzieciaka robiacego pierwszego dota.

GriszaSnk napisał/a:
raczej 2013
![]()
To może do ciebie do Sanoka wtedy dotrze. Widząc twojego posta tutaj zakładam, że elektryczność i dostęp do internetu jako taki już macie, więc to się chwali. Nadgońcie jeszcze różnicę do reszty kraju, to może i nowe Diablo wam szybciej dostarczą.

całe życie przed oczami jedna poj🤬a gierka
mimo że lekko nie podobne age of empires te stare c🤬j wie jakie to były części
jak miałem zamek i 2 k🤬a wieże z armatami a sułtan j🤬 konnicę na mnie to był rozp🤬ol !!
mimo że lekko nie podobne age of empires te stare c🤬j wie jakie to były części
jak miałem zamek i 2 k🤬a wieże z armatami a sułtan j🤬 konnicę na mnie to był rozp🤬ol !!
NobliwyWojak napisał/a:
To może do ciebie do Sanoka wtedy dotrze. Widząc twojego posta tutaj zakładam, że elektryczność i dostęp do internetu jako taki już macie, więc to się chwali. Nadgońcie jeszcze różnicę do reszty kraju, to może i nowe Diablo wam szybciej dostarczą.
rozumiem, że do twej wielkiej mieściny dotarło zgodnie z pierwszą zapowiedzią w 2010??

Gdyby pierwsza część Diablo miałaby wyjść teraz to i tak znaczna wiekszosc obecnych produkcji moglaby possac