👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cóż...frajer mógł być dżentelmenem na torze , ale nie był, brawo Danica Patrick!

@up taaaak taaak wiemy
ta kobieta jeździ lepiej niż nie jeden facet ...ale to taki mały szczegół drogie gimbuski
ta kobieta jeździ lepiej niż nie jeden facet ...ale to taki mały szczegół drogie gimbuski
Cytat:
Brawa dla Pani.Burak skończył na poboczu.
z taką fryzurą to dla mnie nie kobieta
get_of_fenris napisał/a:
cóż...frajer mógł być dżentelmenem na torze , ale nie był, brawo Danica Patrick!
Wszyscy mogli by być "żętelmenami" i wcale nie startować-niech wygra dlatego że nie ma jaj. To się nazywa rywalizacja-niech nie wygra najlepszy tylko baba -.-
Ciekawe kto ją tam wpuścił skoro nie potrafi nawet omijać samochodów-dwa razy się temu samemu gościowi w dupę wpakowała

To prawda ona jeździ lepiej niż niejeden facet. Wyjątek potwierdza regułę, kobiety i tak nie umieją jeździć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie