📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak już wrzucamy materiały własne to proszę bardzo
A co do tych "granic rozsądku" to mogliście się lepiej postarać (czyt. znaleźć lepszą miejscówke ).
PS: Nie katujcie tak tych jedynek

A co do tych "granic rozsądku" to mogliście się lepiej postarać (czyt. znaleźć lepszą miejscówke ).
PS: Nie katujcie tak tych jedynek

Ja się zastanawiam czemu dla samochodów i motorcykli są różne przepisy. Gdyby samochód hałasował chociaż w połowie tak jak przeciętny motor to nie przeszedłby przeglądu a pierdziawki na dwóch kółkach jeżdżą sobie spokojnie bez tłumików.
to ja dołożę, film mojej ekipy znajdziecie na YT jak wpiszecie "skur_wole Piotrków" (niepodkreślenie usunąć) wyskoczy jako pierwszy. wrzuciłbym na sadola ale nie mam niestety na dysku...

No to ja tez zapodam swoim starym filmikiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie