Kierowca samochodu pokazał, co sądzi o motop🤬deczkach
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
Zastanawiam się jak to ugryźć prawnie. Czy jest to brawurowe zatrzymanie obywatelskie przestępcy uciekającego po akcie wandalizmu, czy bardziej przypadkowe naciśnięcie pedału gazu po wstrząsie spowodowanym kolizją z winy prowadzącego skuter.
jesteście poje*ani ! za złożenie lusterka zepsuł motorek za kilka tysiaków , proponuje walnąć łbem o ściane i wtedy pomyśleć.
@Justynka99 po prostu nie widziałem bo jakiś debil mi lusterko przestawił
zimnydran napisał/a:
jesteście poje*ani ! za złożenie lusterka zepsuł motorek za kilka tysiaków , proponuje walnąć łbem o ściane i wtedy pomyśleć.
Niech ten śmieć pomyśli następnym razem, zanim wyleje frustrację na własności innej osoby.
zimnydran napisał/a:
Taki piździk to nawet za 1000zł da się kupić. A lusterka w niektórych samochodach potrafią dochodzić do 10 000zł.
zimnydran napisał/a:
Ale lusterko jest jego a motocykl nie.
VaultQuantumLass napisał/a:
Bardzo dobrze zrobil, powinien cofnac i porpawic ze dwa razy!
Nie zdałeś na kat. A, współczuję. Nie poddawaj się jednak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie