Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2018-05-04, 8:44 34
i znów widzimy atak agresywnego z natury białego człowieka na spokojnego afroamerykanina... te niekończące się frustracje bo jestem czarny
Zgłoś
vulkodlak 2018-05-04, 9:13 5
Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk bierze odwet za lata niewolnictwa. Oczywiście niewolnikami były od zarania dziejów wszelkie c🤬y które dały się podbić innym ludom i nie sp🤬alały umiejętnie przed siatką. Dotyczyło to całego świata a więc były to i czarne i białe i żółte c🤬y, ale biały albo żółty niewolnik jest ok, za to czarny to już k🤬a rasizm. No chyba, że jest niewolnikiem innego czarnego, to wtedy udajemy że nie ma problemu lub sprawdzamy czy nie ma czasem ropy.
Zgłoś
garota 2018-05-04, 9:17 7
Ci na górze coś p🤬lą bez sensu a jedyne co ważne to GDZIE JEST CIĄG DALSZY???????
Zgłoś
Noside 2018-05-04, 9:39 1
Ojejku. W cywilizowanym ełropejskim kraju takie rzeczy? To jednak nie polactwo rozrabia?

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
~Velture 2018-05-04, 9:43 8
vulkodlak napisał/a:

Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk bierze odwet za lata niewolnictwa. Oczywiście niewolnikami były od zarania dziejów wszelkie c🤬y które dały się podbić innym ludom i nie sp🤬alały umiejętnie przed siatką. Dotyczyło to całego świata a więc były to i czarne i białe i żółte c🤬y, ale biały albo żółty niewolnik jest ok, za to czarny to już k🤬a rasizm. No chyba, że jest niewolnikiem innego czarnego, to wtedy udajemy że nie ma problemu lub sprawdzamy czy nie ma czasem ropy.

Poprawność polityczna jest najważniejsza na świecie misiu

I c🤬j z faktami, że to nie biały człowiek wymyślił niewolnictwo i z faktem, że bambusów z Afryki k🤬a nie łapano w siatki tylko wodzowie sami ich sprzedawali.

Teraz to k🤬a ciągle biały zły chociaż to biały stworzył praktycznie cały cywilizowany świat. Potem udostępnił swoje wynalazki innym a teraz kiedy już zasadniczo wszyscy są równi to tylko czarny ciągle ma jakies j🤬e roszczenia aby traktowano go lepiej niż innych.

Bez białych to te murzyny w Afryce do dnia dzisiejszego uczyłyby się tylko jak się ogień rozpala, poluje, gotuje i robi lepianki z gówna.
Chociaż z tym poluje i gotuje to jak widać nadal jest problem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-04, 12:32
Aż się wzruszyłem
Zgłoś
MiszkaZubow 2018-05-04, 17:25
Wysiadł bym z auta i bił brawo.
Zgłoś
woytasw 2018-05-04, 17:40
Pedały i tyle.
Zgłoś
banerr 2018-05-04, 20:39
No i biały pójdzie siedzieć.
Zgłoś
ellsworth 2018-05-04, 20:41
Ach, jakie pozycje przyjęli na koniec
Zgłoś
pekka satan 2018-05-04, 21:24
vulkodlak napisał/a:

Poprawność polityczna nakazuje mi zwrócić uwagę że to Afroniderlandczyk...

No i tutaj już powstają wątpliwości co się stało jak rozłożył nogi... Chyba się pogodzili

Zgłoś
PanAndrzej666 2018-05-06, 12:32
powinien zabić tego dzikusa
Zgłoś