👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Abraxus napisał/a:
Jaki kraj taka armia.
Do woja biorą teraz tylko po okazaniu książeczki partyjnej PIS lub za poleceniem ważniaka z partii to co się dziwicie.
Jeden głupszy od drugiego.
Co do woja to nie wiem, ale na komisji z kilkoma wadami wzroku dostałem A. Chętnych nie ma za dużo to wszystkim dają A i jak coś to bedą wzywać ;p
Szkoda, ze komus się nie wysmyknął ten karabin z bagnetem. I tak gówniakowi w główkę... Wtedy by był lament madki

Juz widze jak te gowniaki pozniej beda tymi luskami handlowac.
"Psst mala, dam Ci 2 luski jak mi wyslesz sofcika na snapie, tylko nie muw pani od pszyrki"
"Psst mala, dam Ci 2 luski jak mi wyslesz sofcika na snapie, tylko nie muw pani od pszyrki"

armia macierewicza. Te chłopki są całe w strachu teraz bez wojny będzie wojna to będą uciekali
krasnal_hałabała napisał/a:
Te gówniaki pewnie nie wiedzą że według polskiego prawa posiadanie łusek jest karane tak samo jak posiadanie broni tudzież amunicji i grozi za to 8 lat więzienia.
A kto cię tak okłamał?

Te gówniaki pewnie nie wiedzą że według polskiego prawa posiadanie łusek jest karane tak samo jak posiadanie broni tudzież amunicji i grozi za to 8 lat więzienia.
Spłonki są zbite, więc gówno prawda. Doczytaj lepiej ustawę.

No cóż, dowódca kompanii honorowej będzie jeszcze dłuuugo realizował przedsięwzięcia pozaplanowe i doskonalił się na każdej możliwej WAH
. Chociaż nie dziwiłoby mnie to, gdyby o wystawieniu kompanii podano do rozkazu na 2 dni przed, jednocześnie bieżączki w opór , i najzwyczajniej nie było czasu na solidne przetrenowanie, ludzie zapewne też z łapanki.
Życie... Z kuli ziemskiej i tak go nie zepchną

Życie... Z kuli ziemskiej i tak go nie zepchną

Od kiedy to łuski posiadają zdolność bojową? xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie