📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Abraxus napisał/a:
Jaki kraj taka armia.
Do woja biorą teraz tylko po okazaniu książeczki partyjnej PIS lub za poleceniem ważniaka z partii to co się dziwicie.
Jeden głupszy od drugiego.
Co do woja to nie wiem, ale na komisji z kilkoma wadami wzroku dostałem A. Chętnych nie ma za dużo to wszystkim dają A i jak coś to bedą wzywać ;p
Juz widze jak te gowniaki pozniej beda tymi luskami handlowac.
"Psst mala, dam Ci 2 luski jak mi wyslesz sofcika na snapie, tylko nie muw pani od pszyrki"
"Psst mala, dam Ci 2 luski jak mi wyslesz sofcika na snapie, tylko nie muw pani od pszyrki"
armia macierewicza. Te chłopki są całe w strachu teraz bez wojny będzie wojna to będą uciekali
No cóż, dowódca kompanii honorowej będzie jeszcze dłuuugo realizował przedsięwzięcia pozaplanowe i doskonalił się na każdej możliwej WAH
. Chociaż nie dziwiłoby mnie to, gdyby o wystawieniu kompanii podano do rozkazu na 2 dni przed, jednocześnie bieżączki w opór , i najzwyczajniej nie było czasu na solidne przetrenowanie, ludzie zapewne też z łapanki.
Życie... Z kuli ziemskiej i tak go nie zepchną
Życie... Z kuli ziemskiej i tak go nie zepchną
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie