👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Myśle, że zanim dali im broń, powinni wytłumaczyć im gdzie jest np. prawa strona.
Jak byłeś na zecie, to tam tok służby inaczej płynął. Niestety, często wszystko jest na ostatnią chwile, na łapu capu, a potem wychodzą takie kwiatki, bo skład kompanii łożono na "za pięć dwunasta". A to się okazało, że w dzień uroczystości 2 na L4, jeden gdzieś został oddelegowany, inny coś tam. Taka proza życia.

eustachu18 napisał/a:
armia macierewicza. Te chłopki są całe w strachu teraz bez wojny będzie wojna to będą uciekali
Docenisz "armie Macierewicza" gdy przyjdą Cię wyciągnąć osranego jak woda Cię zaleje lub dopadnie inna klęska żywiołowa.
krasnal_hałabała napisał/a:
Te gówniaki pewnie nie wiedzą że według polskiego prawa posiadanie łusek jest karane tak samo jak posiadanie broni tudzież amunicji i grozi za to 8 lat więzienia.
Ty też jesteś gówniak! Polskie prawo zabrania posiadania prochu i spłonek.
Teraz.to popierdółka a nie wojsko. Zero fali, przepusteczki co chwile.
A były takie fajne rozrywki na kompanii :
- pogrzeb żółwia
- pogrzeb peta
- telefon do domu
- chrupiąca jajecznica
- obierak
- pionowanie wozu
- żabki po obiedzie
- kopanie rowów stąd do południa.
i wiele wiele innych.
A były takie fajne rozrywki na kompanii :
- pogrzeb żółwia
- pogrzeb peta
- telefon do domu
- chrupiąca jajecznica
- obierak
- pionowanie wozu
- żabki po obiedzie
- kopanie rowów stąd do południa.
i wiele wiele innych.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie