Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
OperatorNieznany 2019-07-08, 10:10 2
Piękny dźwięk. Czekam na przeróbkę pod utwór Bruno Marsa.
Zgłoś
tus05 2019-07-08, 11:12 1
bebzona nie tykaj
Zgłoś
Retsam 2019-07-08, 12:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-08, 12:38 114
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bigkaban1 2019-07-08, 12:39 1
Nie widac o co poszlo ale broadcza na p🤬de i o glebe
Zgłoś
r061071 2019-07-08, 13:03 2
konkret po równo się wychlastali
Zgłoś
polakwrocek 2019-07-08, 14:05 1
Ładnie. Zamiast łamać mu nos czy szczękę dał mu szansę zastanowić się dwa razy czy chce kontynuować.
Zgłoś
V0jtyma 2019-07-08, 17:40 8
Zgłoś
MadDave 2019-07-08, 22:02 4
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-08, 22:43
Zgłoś
SuchyHarry 2019-07-09, 6:15 2
Zgłoś
Murgen 2019-07-09, 15:34
Pan_Rewolwerowiec napisał/a:

Mnie kiedyś napadło takich pięciu, trzech pijanych i dwóch naćpanych. Do tego mieli maczety, siekiery i klamkę, tych z maczetami i siekierami szybko poskładałem robiąc jednocześnie uniki przed kulami, typek co do mnie strzelał tak wydygał gdy to zobaczył że zaczął mnie błagać żebym go oszczędził, ale gdy do niego podszedłem umarł ze strachu.

Mnie kiedyś zaczepiło 3 kozaków, na szczęście uprawiam sporty walki/
Pierwszego szybko dziabnąłem kombinacją lewy prosty-prawy prosty-lewy podbródkowy i upadł zalewając się krwią z przegryzionego języka.
Drugi był w szoku, że jestem taki szybki i dzięki zaskoczeniu i przewadze wzrostu mogłe łatwo wyskoczyć i kopnąć go z kolana w klatkę piersiową. Upadł kaszląc i ksztusząc się.
Ostatni zrozumiał, że to nie przelewki i próbował uciekać ale kopnąłem go z półobrotu i wywinął koziołka w powietrzu, a kredki z tornistra rozsypały się po całej klasie.
Bycie nauczycielem zastępczym to nie przelewki.
Zgłoś
RoBoTRoN 2019-07-10, 13:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem