👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I 5 lat odsiadki za posiadanie broni bez zezwolenia
kaliber nie ma znaczenia.

O, widzę/słyszę że twórca filmiku sprzedał się za 50 dolarów za propozycję dodania ścieżki dźwiękowej.

Mogl na koncu zaladowac mikro naboj i strzelic sobie w grzyba albo oko.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie