AK-47 i znowu się zacznie.

podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
I 5 lat odsiadki za posiadanie broni bez zezwolenia
kaliber nie ma znaczenia.

Nie płakaj popiół - wystarczy, że z nas dwojga ja mam dużego (kałasznikowa
).

O, widzę/słyszę że twórca filmiku sprzedał się za 50 dolarów za propozycję dodania ścieżki dźwiękowej.

Mogl na koncu zaladowac mikro naboj i strzelic sobie w grzyba albo oko.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
ps. muzyka jakby odkrywal ameryke a typ sie bawi jakims gownem. Wez scrolla z myszki logitech mx518 poskladaj jak ci sie rozsypie na wszystkie strony i nie widziales jak to wczesniej bylo.
Piwko dla autora na pocieszenie!
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.

podpis użytkownika
In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
dram09 napisał/a:
O, widzę/słyszę że twórca filmiku sprzedał się za 50 dolarów za propozycję dodania ścieżki dźwiękowej.
Za 50 dolców? Poważnie? K🤬a, biorę komórę i idę kręcić małe kotki i pieski czy co tam ludzie chcą. Za tyle kasy za piosenkę do gównianego filmiku, to mogą nawet kolędy śpiewane w esperanto przez chór głuchoniewidomych podstawiać.
podpis użytkownika
~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy