📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Fakt są szybcy. Ciekawi mnie wynik pojedynku kogucik vs przeciętny facet ok. 85 kg, regularnie ćwiczący na siłowni - nie wyczynowo.

Nieźle zagłodzeni. Przeciwnik jeszcze nie wystygł, a ten już odmawia modlitwę przed posiłkiem

A ja uważam, że duże znaczenie obok skila ma siła i masa walczącego. Jest też aspekt psychologiczny, na ringu owszem można dostać niefortunnie strzała, który zrobi z ciebie kalekę. Natomiast na ulicy trzeba mieć świadomość, że możesz stracić życie i wyszkolenie nic nie da jak zjedzą cię nerwy.

ukłon w stronę pokonanego jest bardzo wymowny,
przepraszam i szacunek
może dlatego podobają mi się małe japonki
butyscholl.pl/wygodne-klapki-japonki-scholl-edna-brazowe
przepraszam i szacunek
może dlatego podobają mi się małe japonki
butyscholl.pl/wygodne-klapki-japonki-scholl-edna-brazowe

Małe knypki są bardzo proste o ile się wie jak sobie z nimi radzić.
Cały trik polega na tym, że on może klepać co chce i po prostu nie zadaje żadnych obrażeń, a przy dużej sile każde Twoje uderzenie jest dla niego bardzo bolesne. Owszem, jak porobi akrobacje i walnie z półobrotu to jest w stanie ugrać mniej-więcej tyle co jedne luźne uderzenie kogoś o 20kg większego.
W tym przypadku ktoś cięższy mógłby zwyczajnie przechwycić udem tego pierwszego kopniaka i od razu walić po gardzie, albo powalić i usiąść. Nie ma opcji żeby taki kogucik mógł przewrócić kopniakiem kogoś 20kg cięższego. Natomiast rzeczywiście, gdyby taki 85kg facet jak pajac zaczął się cofać to rzeczywiście mógłby dostać jak tutaj niebieskie gatki.
Cały trik polega na tym, że on może klepać co chce i po prostu nie zadaje żadnych obrażeń, a przy dużej sile każde Twoje uderzenie jest dla niego bardzo bolesne. Owszem, jak porobi akrobacje i walnie z półobrotu to jest w stanie ugrać mniej-więcej tyle co jedne luźne uderzenie kogoś o 20kg większego.
W tym przypadku ktoś cięższy mógłby zwyczajnie przechwycić udem tego pierwszego kopniaka i od razu walić po gardzie, albo powalić i usiąść. Nie ma opcji żeby taki kogucik mógł przewrócić kopniakiem kogoś 20kg cięższego. Natomiast rzeczywiście, gdyby taki 85kg facet jak pajac zaczął się cofać to rzeczywiście mógłby dostać jak tutaj niebieskie gatki.
@OxY Dlaczego mam się pruć skoro piszesz do mnie kulturalnie a nie jak buc? To jest wymiana myśli. Thx za wyczerpującą odpowiedź.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie