Zabawy rosyjskich chłopaków
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
fake
za dużo herołsów się nagraliście, jakieś thunderbolty wam w głowach
wyjdźcie czasem z domu, prawdziwy świat to nie fantasy i jakieś pioruny ługa buga
za dużo herołsów się nagraliście, jakieś thunderbolty wam w głowach
wyjdźcie czasem z domu, prawdziwy świat to nie fantasy i jakieś pioruny ługa buga
Czy ktoś może mi wyjaśnić czym on rzuca, bo na prawdę - nie mam pojęcia
Każdemu co się spodobało albo też by tak chciał:
Zaopatrujesz się w kamień, kilka a nawet kilkanaście metrów linki stalowej/miedzianej (najlepiej bez izolacji)
Owijasz linkę wokół kamienia a drugi koniec przytrzymujesz butem żeby nie poleciała z kamieniem.
Kolega, a najlepiej dwóch (więcej ujęć więcej piw) kameruje z oddali.
Rzucasz na przewody linii i tak zostajesz gwiazdą!... harda.
Zaopatrujesz się w kamień, kilka a nawet kilkanaście metrów linki stalowej/miedzianej (najlepiej bez izolacji)
Owijasz linkę wokół kamienia a drugi koniec przytrzymujesz butem żeby nie poleciała z kamieniem.
Kolega, a najlepiej dwóch (więcej ujęć więcej piw) kameruje z oddali.
Rzucasz na przewody linii i tak zostajesz gwiazdą!... harda.
a czy to nie była jakaś petarda na ziemi? bo w suimie na ziemi się dym pojawił
grudzin7 napisał/a:
(...) byliśmy o tyle "mądrzejsi" że rzucaliśmy prętem, aby nas nie jebło przypadkiem
Z sąsiednie wioski gimbus zarzucił gruby drut - efekt to amputowane ręce i noga. Dlatego jestem konserwatysta, szwagra i syna przeszkoliłem z karbidu i saletry, na czarnym prochu skończyliśmy.
Najważniejsze, żeby ten, który zarzuca tą linkę trzymał ją dobrze jedną ręką, a drugą zarzucał, bo inaczej tak nie jebnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie