👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tym razem mógł stracić głowę. Puścił uchwyt, przy którym jest hamulec bezpieczeństwa. Jak piła podbija, to z automatu nadgarstek naciska hamulec.
A nie jest tak, że dopiero po dodaniu gazu zasprzęgla się napęd na łańcuch?
Piłę mu sklinowało, puścił gaz, zapewne uruchomił hamulec bezpieczeństwa... Jedyne co mógł zrobić to mordę pokaleczyć o zęby zatrzymanego łańcucha.
Ps. Zaklinowana prowadnica prawie zawsze natychmiast równa się zatrzymanemu łańcuchowi.
Ps. Zaklinowana prowadnica prawie zawsze natychmiast równa się zatrzymanemu łańcuchowi.

Jakbyście kiedyś spróbowali jakiejś pracy czy czegokolwiek to byście wiedzieli, że gdy nie trzymasz palca na gazie to łańcuch stoi poza tym zapewne też włączył hamulec awaryjny, którego łatwo włączyć przy omsknięciu się ręki. Nie dziękujcie za tą naukę

na praktykach w pogotowiu transportowaliśmy gościa co sobie przejechał po twarzy taką piłą, wyglądał nadzwyczaj dobrze nawet coś tam się śmiał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie