👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
silwerbalk napisał/a:
Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
inzGamon napisał/a:
Panda - Matiz na miarę naszych czasów!
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Baronessa napisał/a:
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
Tak, ewidentnie dał znać, że wie, także wolny człowiek w wolnym kraju...też pamiętam jak kiedyś jedna baba ciągnęła osłonę silnika przez osiedle bo mechanik jest 5km dalej to ona nie będzie lawety wzywać xD
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Nie zrobi taki zbieżności I zdziwiony potem że opony zdarte nie równo.
baronturbina napisał/a:
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Szewrolet Smark porownasz..
baronturbina napisał/a:
Multipla
Raz w życiu jechałem pandą. Jak to k🤬a kwadratowe gówno przechodzi testy? Puszka jak cholera, gdzie ja jeszcze kawał c🤬ja, reszta dziada.
baronturbina napisał/a:
Zasadniczo, pobieżnie, mam mam gdzieś twoje wywody, ale na zasadzie „gimby nie znajo”, robię wyjątek:

Jak skończyłeś, idź pobaw się siusiaczkiem… możesz nawet swoim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie