Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
Jeśli coś jest głupie, a działa to już nie jest takie głupie

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
silwerbalk napisał/a:
Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
inzGamon napisał/a:
Panda - Matiz na miarę naszych czasów!
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Baronessa napisał/a:
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
Tak, ewidentnie dał znać, że wie, także wolny człowiek w wolnym kraju...też pamiętam jak kiedyś jedna baba ciągnęła osłonę silnika przez osiedle bo mechanik jest 5km dalej to ona nie będzie lawety wzywać xD
podpis użytkownika
Wspieramy sadola
Nie zrobi taki zbieżności I zdziwiony potem że opony zdarte nie równo.
baronturbina napisał/a:
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Szewrolet Smark porownasz..
baronturbina napisał/a:
Multipla
Raz w życiu jechałem pandą. Jak to k🤬a kwadratowe gówno przechodzi testy? Puszka jak cholera, gdzie ja jeszcze kawał c🤬ja, reszta dziada.
baronturbina napisał/a:
Zasadniczo, pobieżnie, mam mam gdzieś twoje wywody, ale na zasadzie „gimby nie znajo”, robię wyjątek:

Jak skończyłeś, idź pobaw się siusiaczkiem… możesz nawet swoim.