Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
Jeśli coś jest głupie, a działa to już nie jest takie głupie

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
silwerbalk napisał/a:
Jakby to jeszcze baba była to c🤬j .... Ale facet nie czuję że wachacz ciągnie za sobą
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
inzGamon napisał/a:
Panda - Matiz na miarę naszych czasów!
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Baronessa napisał/a:
Czuje, czuje. Stary dziad chciał przyoszczędzić na lawecie...
Tak, ewidentnie dał znać, że wie, także wolny człowiek w wolnym kraju...też pamiętam jak kiedyś jedna baba ciągnęła osłonę silnika przez osiedle bo mechanik jest 5km dalej to ona nie będzie lawety wzywać xD
Nie zrobi taki zbieżności I zdziwiony potem że opony zdarte nie równo.
baronturbina napisał/a:
Bzdura. C🤬jowe porównanie. Ta panda jest bardziej wypasiona niż zwykła. Niczego do matiza i tico nie porównasz. Ciężko o taką c🤬jnie dzisiaj.
Szewrolet Smark porownasz..
baronturbina napisał/a:
Multipla
Raz w życiu jechałem pandą. Jak to k🤬a kwadratowe gówno przechodzi testy? Puszka jak cholera, gdzie ja jeszcze kawał c🤬ja, reszta dziada.
baronturbina napisał/a:
Zasadniczo, pobieżnie, mam mam gdzieś twoje wywody, ale na zasadzie „gimby nie znajo”, robię wyjątek:

Jak skończyłeś, idź pobaw się siusiaczkiem… możesz nawet swoim.