Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:08
syriusz92 2014-04-10, 16:07 5
Nie każdy widział jak malować płoty

Zgłoś
fiflok-siusiak 2014-04-10, 19:25 2
Prawie jak u mnie na wsi, kolega też ma "warstat" w szopie i maluje.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:24
Broł bych ta stełerdesa . Jak inflacja polski budżet .
Zgłoś
tracer301 2014-04-11, 2:10 2
Za "państwowe pieniądze" LOT może sobie co miesiąc przemalowywać.

Publicznych pieniędzy się nie liczy...
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-11, 18:07 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
The.prophecy 2014-04-11, 18:43
Oglądam Discovery więc widziałem jak się maluje samoloty. Ba i nawet statki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-11, 18:50
oczywiście malowane farbami ppg
Zgłoś
chrucik 2014-04-11, 19:11
Fajna kawałek w tle, robota też pierwszorzędna. Piwko poleciało.
Zgłoś
FranzM 2014-04-11, 19:34
Nie wiem czy słyszeliście , ale pewnie nie bo waszym jedynym źródłem informacji jest najbardziej obiektywna strona jaką jest sadistic.pl . LOT po raz pierwszy od chyba 5 czy 6 lat zanotował czysty zysk . Więc zanim napiszecie że robią to za publiczne pieniądze i że mają same straty ( też nie podobało mi się pomoc rządowa dla Lot-u) sprawdźcie czy na pewno tak jest.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-11, 19:35 4
Tyle na tym portalu zawsze jest pieprzenia o dumie narodowej, a jak jest już coś, z czego możemy być, dumni, to znowu się narzeka.

"85 lat istnienia oznacza, iż Polskie Linie Lotnicze LOT są trzecią najstarszą linią lotniczą w Europie i szóstą na świecie, występującą nieprzerwanie pod tą samą nazwą i logo."

Zamiast gadać o tym, jakie te linie są zadłużone, pomyślcie sobie ile różnych okresów w najnowszej historii Polski one łączą. Może warto, zamiast "januszować" nad kosztami, wymagać efektywnego zarządzania jedną z najstarszych linii na świecie?
Zgłoś
azerbejdzanification 2014-04-11, 19:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kristiano 2014-04-11, 20:15
Rzeczywiście dobra metoda na przykrycie porażki dreamlinerów....
Zgłoś
Dark ninja 2014-04-11, 20:44
Bo kto bogatemu zabroni...
Zgłoś
Skid17 2014-04-11, 21:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem