Temat mało sadystyczny ale może was zaciekawi.
Nie każdy widział jak sie maluje samoloty
Od paru dni można podziwiać na Polskim niebie samolot Embraer 175 w wersji malowania retro.Mi osobiście sie podoba a wam???
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Nie każdy widział jak malować płoty
Prawie jak u mnie na wsi, kolega też ma "warstat" w szopie i maluje.
konto usunięte
2014-04-10, 21:24
Broł bych ta stełerdesa . Jak inflacja polski budżet .
Za "państwowe pieniądze" LOT może sobie co miesiąc przemalowywać.
Publicznych pieniędzy się nie liczy...
konto usunięte
2014-04-11, 18:07
Oglądam Discovery więc widziałem jak się maluje samoloty. Ba i nawet statki.
konto usunięte
2014-04-11, 18:50
oczywiście malowane farbami ppg
Fajna kawałek w tle, robota też pierwszorzędna. Piwko poleciało.
Nie wiem czy słyszeliście , ale pewnie nie bo waszym jedynym źródłem informacji jest najbardziej obiektywna strona jaką jest sadistic.pl . LOT po raz pierwszy od chyba 5 czy 6 lat zanotował czysty zysk . Więc zanim napiszecie że robią to za publiczne pieniądze i że mają same straty ( też nie podobało mi się pomoc rządowa dla Lot-u) sprawdźcie czy na pewno tak jest.
konto usunięte
2014-04-11, 19:35
Tyle na tym portalu zawsze jest pieprzenia o dumie narodowej, a jak jest już coś, z czego możemy być, dumni, to znowu się narzeka.
"85 lat istnienia oznacza, iż Polskie Linie Lotnicze LOT są trzecią najstarszą linią lotniczą w Europie i szóstą na świecie, występującą nieprzerwanie pod tą samą nazwą i logo."
Zamiast gadać o tym, jakie te linie są zadłużone, pomyślcie sobie ile różnych okresów w najnowszej historii Polski one łączą. Może warto, zamiast "januszować" nad kosztami, wymagać efektywnego zarządzania jedną z najstarszych linii na świecie?
Rzeczywiście dobra metoda na przykrycie porażki dreamlinerów....
Bo kto bogatemu zabroni...