Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Małpa a murzyn
Konto usunięte • 2015-06-24, 4:29
Ponieważ nie zgadzam się z utożsamianiem wymienionych w tytule stworzeń, postanowiłem zadać sobie pytanie: czym się różni małpa od murzyna?

Małpę stać na kulturę osobistą.

ukryta treść
Zgłoś
Konto usunięte 2015-06-24, 5:11
no, bardzo śmieszne, może coś na białych teraz wymyslisz????
Zgłoś
SPAWACZ-UNIGRUNT 2015-06-24, 5:24 1
biale c🤬je tez nie wpuszczaja starych bab
Zgłoś
Konto usunięte 2015-06-24, 5:42 1
nie "murzyn" tylko afroamerykanin, teraz domyślam się że będzie pełno przeciwników tego co powiedziałem i będą to argumentować tak: "przecież murzyn do murzyna mówi "nigger"" i odpowiadam no i co z tego? mogą mówić między sobą co chcą ale inna rasa powinna podchodzić do nich z szacunkiem.
Pozdrawiam.
Zgłoś
BongMan 2015-06-24, 6:16 49
- Czym się różni małpa od murzyna?
- Małpa w klatce zazwyczaj jest niewinna.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Bankracy 2015-06-24, 7:36 7
Wyczuwam multikonto z ośrodka monitorowań zachowań jakiśtam.
Zgłoś
Misiek_KRK 2015-06-24, 7:51 9
- Małpę da się wytresować

Uwaga na konta:
@SPAWACZ-UNIGRUNT
@EUROPEJCZYK

Tylko pedały, murzyni, gruzojady i c🤬aci podpisują się DRUKOWANYMI literami, żeby się dowartościować
Zgłoś
nowynick 2015-06-24, 8:36
- jak opowiesz ten kawał małpie będzie dalej wypatrywać banana, a jak murzynowi zarobisz słuszny wp🤬l za rasizm
Zgłoś
Konto usunięte 2015-06-24, 9:34 12
Te trole na sadolu to ktoś chyba opłaca. Ciągle nowe i nie potrafią nawet porządnej gównoburzy zrobić. Idźcie stąd, bo wam nie wychodzi.
Zgłoś
Bankracy 2015-06-24, 11:11
@up popierają bronka, wniosek nasuwa się sam.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-06-24, 12:29 1
Małpy są spoko.

misiu, KRK to z jakich liter masz w nicku?

EDIT: A k🤬a przepraszam, niejasno się wyraziłem - małpy w sensie takie jak ta małpka z filmu.
Zgłoś
Arinori 2015-06-24, 12:37
Małpa to istota rozumna a to drugie raczej nie ;/
Zgłoś
Mathek 2015-06-24, 12:44
A p🤬licie o małpie, a na filmiku widzimy kolejną babe z niedorozwojem mózgu która zamiast usiąśc na wolnym miejscu za małpą, czeka aż ktoś wstanie i ją wpuści...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-06-24, 13:35 1
EUROPEJCZYK napisał/a:

nie "murzyn" tylko afroamerykanin, teraz domyślam się że będzie pełno przeciwników tego co powiedziałem i będą to argumentować tak: "przecież murzyn do murzyna mówi "nigger"" i odpowiadam no i co z tego? mogą mówić między sobą co chcą ale inna rasa powinna podchodzić do nich z szacunkiem.
Pozdrawiam.

Wiesz, coś Ci zdradzę. Przeważająca większość żartów rasistowskich powstaje w ramach "odczarowywania" tego zjawiska. Ludzie boją się tego, czego nie rozumieją. Istota rasizmu jest dla 90% ludzi kompletnie niezrozumiała. Nieżartowanie sobie na ten temat jest bardziej szkodliwe dla budowania tolerancji niż żartowanie. Taka jest w końcu chyba najbardziej istotna funkcja kawału: ośmieszyć zjawisko, a nie obiekt żartu.
Zgłoś
nurgiel 2015-06-24, 18:00
Małpę do się wytrenować i wychować, czarnego już nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie