Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Małpi ryj
konto usunięte • 2009-04-08, 0:43
zdjęcie z demonstracji nacjonalistów we wrocławiu w 2006 r.
inteligencja bijąca z wyrazu jego twarzy poraża
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-04-09, 13:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
w300i 2009-04-09, 13:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 14:00
a skini wiedzą, czym jest honor?
a tak do poprzedników (bo nie chce mi się cofać strony, żeby cytować), którzy twierdzą, że dziewczyna w takich włosach wygląda jak facet: otóż niekoniecznie, niektórym to jak najbardziej pasuje.
Zgłoś
w300i 2009-04-09, 14:22 1
zadziwię cię bogna ale wiedzą

wierność jest istotą honoru - bardzo trafne określenie które odnosi się wielu rzeczy

związków, przyjaźni itp.

chyba że masz na myśli tutaj Oi czy tam innych brudasów to różnie bywa, nie ręczę głową za wszystkich ale z większością którą było mi poznać właśnie tak jest

Bogna napisał/a:

że dziewczyna w takich włosach wygląda jak facet: otóż niekoniecznie, niektórym to jak najbardziej pasuje.

Dziewczyn nie kocha się głównie za wygląd lecz za duszę :] a wygląd to rzecz nabyta, zmienna
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 15:16
Cytat:

Dziewczyn nie kocha się głównie za wygląd lecz za duszę :] a wygląd to rzecz nabyta, zmienna

napisalam wcześniej, że nie szata zdobi człowieka, czytaj uważnie.
a wierność to wierność, honor to honor. może, ale nie musi iść w parze.
honor:
Cytat:

1. poczucie godności osobistej, dobre imię, cześć;
2. książkowo: zaszczyt;
3. w niektórych grach karcianych: karta starsza od dziesiątki

Zgłoś
w300i 2009-04-09, 15:32
Bogna napisał/a:

wierność to wierność, honor to honor. może, ale nie musi iść w parze.

w moim przekonaniu powinno

i pewnie dla tego jestem taki nie dobry ;p

za miast ćpać wole iść na siłkę i zadbać o siebie

zamiast rżnąć się z kim popadnie wole mieć tą jedną ukochaną dziureczkę :-*

itd. itd.
Zgłoś
Perdition 2009-04-09, 15:39
w300i napisał/a:

chyba że masz na myśli tutaj Oi czy tam innych brudasów to różnie bywa, nie ręczę głową za wszystkich ale z większością którą było mi poznać właśnie tak jest

W pełni popieram, wiele razy przekonałem się na własnej skórze jak to brudy i inne OIe sroie okazują swą wierność, wytępić chwasty W pełni się zgadzam z tym że skini mają honor i jakies zasady którymi kierują się w życiu, dlatego pd tym względem ich cenię.

Bogna napisał/a:

a tak do poprzedników (bo nie chce mi się cofać strony, żeby cytować), którzy twierdzą, że dziewczyna w takich włosach wygląda jak facet: otóż niekoniecznie, niektórym to jak najbardziej pasuje.

Wiem, wiem niestety mam dziwny gust, nie lecę na żadne plastiki, ani irokezy tudzież chłopięce fryzury, ani na inne fanaberie, jak najbardziej lubuję się w dziewczętach nie udających kogoś kim nie są na siłę. Czasy niestety to uniemożliwiają ale zdarzają się odstępstwa od reguły(na szczęscie).
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 16:11
Perdition napisał/a:

w dziewczętach nie udających kogoś kim nie są na siłę.

skąd wiesz, że udają? ;>
w300i napisał/a:

za miast ćpać wole iść na siłkę i zadbać o siebie

zamiast rżnąć się z kim popadnie wole mieć tą jedną ukochaną dziureczkę :-*

a co ma ćpanie/siłka do honoru? a piernik do wiatraka?
poza tym jesli to są jedyne alternatywy dla Ciebie, to mi Cię szkoda. bo nie wszystko jest tylko białe i tylko czarne (że tak powiem )
Zgłoś
Perdition 2009-04-09, 16:13
Bogna napisał/a:

skąd wiesz, że udają? ;>

Sry, nie przeczytałem dokładnie. Chodziło mi o kobiety które robią to z pobudek mniej wartościowych.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 16:28
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 21:04 1
Zgłoś
andariel 2009-04-10, 11:16 1
Zgłoś
w300i 2009-04-10, 19:00
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 19:53
Zgłoś
w300i 2009-04-10, 20:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem