Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
konto usunięte 2009-04-09, 13:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 13:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 14:00
a skini wiedzą, czym jest honor?
a tak do poprzedników (bo nie chce mi się cofać strony, żeby cytować), którzy twierdzą, że dziewczyna w takich włosach wygląda jak facet: otóż niekoniecznie, niektórym to jak najbardziej pasuje.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 14:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 15:16
Cytat:

Dziewczyn nie kocha się głównie za wygląd lecz za duszę :] a wygląd to rzecz nabyta, zmienna

napisalam wcześniej, że nie szata zdobi człowieka, czytaj uważnie.
a wierność to wierność, honor to honor. może, ale nie musi iść w parze.
honor:
Cytat:

1. poczucie godności osobistej, dobre imię, cześć;
2. książkowo: zaszczyt;
3. w niektórych grach karcianych: karta starsza od dziesiątki

Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 15:32
Bogna napisał/a:

wierność to wierność, honor to honor. może, ale nie musi iść w parze.

w moim przekonaniu powinno

i pewnie dla tego jestem taki nie dobry ;p

za miast ćpać wole iść na siłkę i zadbać o siebie

zamiast rżnąć się z kim popadnie wole mieć tą jedną ukochaną dziureczkę :-*

itd. itd.
Zgłoś
Perdition 2009-04-09, 15:39
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 16:11
Perdition napisał/a:

w dziewczętach nie udających kogoś kim nie są na siłę.

skąd wiesz, że udają? ;>
w300i napisał/a:

za miast ćpać wole iść na siłkę i zadbać o siebie

zamiast rżnąć się z kim popadnie wole mieć tą jedną ukochaną dziureczkę :-*

a co ma ćpanie/siłka do honoru? a piernik do wiatraka?
poza tym jesli to są jedyne alternatywy dla Ciebie, to mi Cię szkoda. bo nie wszystko jest tylko białe i tylko czarne (że tak powiem )
Zgłoś
Perdition 2009-04-09, 16:13
Bogna napisał/a:

skąd wiesz, że udają? ;>

Sry, nie przeczytałem dokładnie. Chodziło mi o kobiety które robią to z pobudek mniej wartościowych.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 16:28
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-09, 21:04 1
Zgłoś
andariel 2009-04-10, 11:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 19:00
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 19:53
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 20:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem