inteligencja bijąca z wyrazu jego twarzy poraża

zym się różnimy od zwykłych ludzi
podstawowe przykłady
Tym bardziej najważniejszym celem w życiu jest zapewnienie odpowiedniego bytu własnej rodzinie i nie chodzi tu tylko o byt materialny, lecz byt w każdej innej postaci
uważasz się za niezwykłego czy co?
![]()
powiedź mi co osiedlowi kibole mają wspólnego ze Skinami ? tym bardziej myślisz ze łysi nie mają co robić tylko za małymi dziećmi biegać![]()
Dobrze że byli rasistami, bo gdyby to byli zwykli chóligani to mogli by Ci jeszcze coś zrobić strasznego... a takto możesz się chwalić że murzyn Ci życie uratował
ponoć podczas walki łysi nie uznają honoru bo zawsze się biją 4-1 wiec coś masz słabe info chyba albo sie zdecydować nie możesz, a co do Honorowego życia i stosunku do najbliższych już ci opisałem po wyzej![]()
nigdzie nie napisałem ze mam nadprzyrodzone moce, a innym czyni mnie tylko to ze głęboko wierze w swoje przekonania, jestem dumny z własnego pochodzenia i wychodzę z założenia ze najlepsze prawa ustaliła matka natura, a kto te prawa próbuje zmieniać występuje przeciwko niej jak i przeciwko mnie
ogromna czesc skinheadow
andariel, powtazasz dokładnie to co Bogna napisała
![]()
wiesz ze właśnie pomieszałaś wszystkie subkultury które mają nazwę skinheadspisałem o tym wcześniej zresztą :p
myślę że warto temat skończyć bo wy będziecie jeździły po mnie ja po was a i tak to żadnego efektu nie przyniesie.
żyjcie sobie w waszym tolerancyjnym świecie ja będę żył w moim nazi-white power , wam będzie dobrze mi również![]()
buziaków 88 :*
Skinheadzi słuchali ska i reggae. nie wszyscy skinheadzi są tacy jak ich opisujecie (np. trojan skinhead)