Bogna napisał/a:
uważasz się za niezwykłego czy co?
nigdzie tak nie napisałem

chodziło mi o zwykłych szarych ludzi
co do piernika i wiatraka - chociaż by to że jedno i drugie powstałe z wysiłku człowieka
a tak na serio chodzi mi o to ze kierujemy się twardymi zasadami które są odmienne od zasad używanych na co dzień przez szarych ludzi, nie twierdze ze tylko my nie ćpamy i tylko my chodzimy na siłownie, tylko my dotrzymujemy wierności ale większość z nas stawia sobie za główny cel w życiu zasady które wcześniej opisałem i przede wszystkim bycie niezłomnym w tych że zasadach,
jesli przysięgam miłość jakiejś kobiecie tak jak jak i ona wiemy ze za miesiąc dwa nie okaze się ze z inną wylądowałem w łózku
jeśli któryś z moich przyjaciół trafi do więzienia to wie że wspólnie cała ekipa dołoży wszelkich starań aby go stamtąd wyciągnąć a my możemy być pewni ze nie wsypie nikogo
i tak dalej i tak dalej... mam nadzieje ze w końcu rozumiesz o co mi kaman czy dalej nie ?
nigdzie nie napisałem ze mam nadprzyrodzone moce, a innym czyni mnie tylko to ze głęboko wierze w swoje przekonania, jestem dumny z własnego pochodzenia i wychodzę z założenia ze najlepsze prawa ustaliła matka natura, a kto te prawa próbuje zmieniać występuje przeciwko niej jak i przeciwko mnie