Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Małpi ryj
konto usunięte • 2009-04-08, 0:43
zdjęcie z demonstracji nacjonalistów we wrocławiu w 2006 r.
inteligencja bijąca z wyrazu jego twarzy poraża
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-04-10, 21:14
w300i napisał/a:

zym się różnimy od zwykłych ludzi

uważasz się za niezwykłego czy co?
w300i napisał/a:

podstawowe przykłady

nie trzeba być skinem, żeby nie ćpać i chodzić na siłownię. może Cię zdziwię, ale nie tylo wy, nadludzie, tak działacie
zakręciłeś się w swoich wywodach, delikatnie mówiąc. dalej mi nie wyjaśniłeś, co ma piernik do wiatraka, a bardzom tego ciekawa.
w300i napisał/a:

Tym bardziej najważniejszym celem w życiu jest zapewnienie odpowiedniego bytu własnej rodzinie i nie chodzi tu tylko o byt materialny, lecz byt w każdej innej postaci

tylko 'wy' do tego dążycie? bredzisz, chłopie. nie musisz się uważać za lepszego od innych tylko dlatego, że jestes łysy, nie bierzesz narkotyków, zadajesz się z podobnymi do siebie i chcesz zapewnić dobre życie najbliższym. to, co wymieniłam, jest zwykłe. czyżbyś więc również był 'zwykłym' człowiekiem?
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 21:38
Dajcie sobie po razie i będzie spokój
Zgłoś
w300i 2009-04-10, 22:07
Bogna napisał/a:

uważasz się za niezwykłego czy co?

nigdzie tak nie napisałem chodziło mi o zwykłych szarych ludzi

co do piernika i wiatraka - chociaż by to że jedno i drugie powstałe z wysiłku człowieka

a tak na serio chodzi mi o to ze kierujemy się twardymi zasadami które są odmienne od zasad używanych na co dzień przez szarych ludzi, nie twierdze ze tylko my nie ćpamy i tylko my chodzimy na siłownie, tylko my dotrzymujemy wierności ale większość z nas stawia sobie za główny cel w życiu zasady które wcześniej opisałem i przede wszystkim bycie niezłomnym w tych że zasadach,

jesli przysięgam miłość jakiejś kobiecie tak jak jak i ona wiemy ze za miesiąc dwa nie okaze się ze z inną wylądowałem w łózku

jeśli któryś z moich przyjaciół trafi do więzienia to wie że wspólnie cała ekipa dołoży wszelkich starań aby go stamtąd wyciągnąć a my możemy być pewni ze nie wsypie nikogo

i tak dalej i tak dalej... mam nadzieje ze w końcu rozumiesz o co mi kaman czy dalej nie ?

nigdzie nie napisałem ze mam nadprzyrodzone moce, a innym czyni mnie tylko to ze głęboko wierze w swoje przekonania, jestem dumny z własnego pochodzenia i wychodzę z założenia ze najlepsze prawa ustaliła matka natura, a kto te prawa próbuje zmieniać występuje przeciwko niej jak i przeciwko mnie
Zgłoś
andariel 2009-04-10, 22:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
w300i 2009-04-10, 22:32
andariel, powtazasz dokładnie to co Bogna napisała

andariel napisał/a:

ogromna czesc skinheadow

wiesz ze właśnie pomieszałaś wszystkie subkultury które mają nazwę skinheads pisałem o tym wcześniej zresztą :p

myślę że warto temat skończyć bo wy będziecie jeździły po mnie ja po was a i tak to żadnego efektu nie przyniesie.

żyjcie sobie w waszym tolerancyjnym świecie ja będę żył w moim nazi-white power , wam będzie dobrze mi również

buziaków 88 :*
Zgłoś
andariel 2009-04-10, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-10, 23:10 2
dalej nie zakumałeś, że nie tylko 'wy' potraficie dochowac wierności, pomóc itd? czaisz taki prosty argument czy jeszcze nie?
eh, znowu jak grochem o ścianę...
Zgłoś
w300i 2009-04-11, 0:32
czaje o co Ci chodzi ale widocznie to działa tylko w jedną stronę...

niech już tak pozostanie że my Ci niedobrzy reszta zajebiści
Zgłoś
konto usunięte 2009-04-11, 13:35
czyli nie czaisz. nieważne.
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-04, 12:13 1
tak czytałem co wypisujecie w tym poście i zastanawiam się czy ktoś z was zastanowił się i dowiedział się coś więcej o ruchu skinhead ?? Na samym początku ruch skinhead nie miał nic wspólnego z nietolerancją. Skinheadzi słuchali ska i reggae. nie wszyscy skinheadzi są tacy jak ich opisujecie (np. trojan skinhead)
Zgłoś
konto usunięte 2009-06-04, 19:27
GetTattoedOrDie napisał/a:

Skinheadzi słuchali ska i reggae. nie wszyscy skinheadzi są tacy jak ich opisujecie (np. trojan skinhead)

serio?

a w 'tym poście' to tylko Ty wypisujesz bzdury.

koniec tematu, kolejny, co nie czyta ze zrozumieniem...
Zgłoś
Krzysztov 2009-08-09, 12:05
echhh... ta dziewczynka po prawej stronie chodziła ze mną do szkoły...
Zgłoś
konto usunięte 2009-08-09, 21:29 1
hmmmmtak czytajac wasze posty troche sie zmartwilem, jestem neonazista, zrzeszonym i powiem wam ze strranie mieszacie, skinhead to ruch ktory ma wiele odlamow, mysle ze warto poczytac przed wypowiedzia a nie opierac swoje wypowiedzi na american history-x, za duzo mamy w sejmie mitomanow, chociaz tutaj zachowajmy powage:)
Zgłoś
konto usunięte 2009-08-09, 21:31
Drodzy użytkownicy, ciesze się że tak ładnie prowadzicie dyskusje ale
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-25, 23:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem