👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Halman napisał/a:
, to od walenia konia ci sie zrobiło
Na jajach mam takie coś
Zbysław napisał/a:
to prosaki
dobra, nie będę cię okłamywał; to COVID19

Halman napisał/a:
na jajach to masz HIV
Nie uprawiam primitywnego sexu, wkładanie komuś organ przeznaczony do oddawania moczu jest obrzydliwe primitywne
Zbysław napisał/a:
Nie uprawiam primitywnego sexu, wkładanie komuś organ przeznaczony do oddawania moczu jest obrzydliwe primitywne
a gówno mnie obchodzi co ty sobie wpychasz do dupy, bylebym nie musiał tego oglądać...

To akurat ospa którą podobno geje roznoszą
wykop.pl/link/6667409/szczepienia-przeciwko-ospie-malp-moga-byc-oferow...

wykop.pl/link/6667409/szczepienia-przeciwko-ospie-malp-moga-byc-oferow...

Zbysław napisał/a:
Też zakładasz hełm do zbliżeń jak w człowieku demolce?
Zbysław napisał/a:
Wiesz że tymi słowami sprawiasz matce przykrość?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie