👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tego jeszcze nie widziałem, ale najwyraźniej u projektantów działa silna podświadomość

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
coolest monkey in the jungle, teraz może się całe dnie huśtać na oponie i jeść banany.
Za to młody obok został trepem i zaraz po praniu mózgu idzie zabijać w imię demokracji gdzie sam pewnie zginie lub straci pół ciała w wyniku eksplozji miny pułapki.
Więc warto się zastanowić po której stronie jest profit
Za to młody obok został trepem i zaraz po praniu mózgu idzie zabijać w imię demokracji gdzie sam pewnie zginie lub straci pół ciała w wyniku eksplozji miny pułapki.
Więc warto się zastanowić po której stronie jest profit

Velture napisał/a:
Ty masz złe informacje.
Tamto były zupełnie inne koszulki więc nie wprowadzaj w błąd jak nie znasz tematu.
Za to Ty masz zawsze dobre informacje

Zdjęcie jest co najmniej z 2014, a nie chce mi się dalej szukać. Czyli jeszcze przed aferą z h&m.

weźcie to do sucharów bo ile można to oglądać to było tutaj tak ze 100000000000000 razy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie