podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.Już dawno ta afera była. Masz stare informacje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Ty masz złe informacje.
Tamto były zupełnie inne koszulki więc nie wprowadzaj w błąd jak nie znasz tematu.
Swoją drogą skoro wszyscy są równi i czarny=biały=zółty=czerwony=c🤬jwieco to w czym problem?
No na logikę - jeśli to oburza kogokolwiek i twierdzi, że powinno tam być dziecko innego koloru (domyślnie białego) to sam wychodzi na rasistę i dzieli ludzi ze względu na ich kolor skóry.
Do tego w stanach jest bardzo powszechne mówienie do dzieci per małpko i nie ma to nic wspólnego z rasą. Biali tak mówią do swoich dzieci, czarni i inni.
Tak jak u nas mówi się do dziecka króliczku, słoneczko, kochanie, myszko, misiek itd.
Kręcenie sztucznej afery i dzielenie ludzi między sobą. Tyle.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Ty masz złe informacje.
Tamto były zupełnie inne koszulki więc nie wprowadzaj w błąd jak nie znasz tematu.
weźcie to do sucharów bo ile można to oglądać to było tutaj tak ze 100000000000000 razy
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
To jak ty, tylko ze ty akurat jesteś nudny, a jednak nikt cie tam nie wyj🤬![]()