👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mo.z,na wpakowac w niego nawet 1000zł ale ciągle to tylko wieśniacki maluch, wstydziłbym się stac obok
Piękna sprawa! Tylko ciekawe jak cofa... skoro silnik i skrzynia od moto...

Komendant już się zbliża, już puka do twych drzwi.
Wszystko fajnie, tylko czemu na publicznej, uczęszczanej drodze?
Wszystko fajnie, tylko czemu na publicznej, uczęszczanej drodze?

Miota nim jak szatanem... >< za lekki ten maluch ja na taką moc... :p

Co tu sie dzieje... Ludziom przeszkadza to, że ktoś ma hobby i pasje :/ pieprzeni bojownicy internetów...
Ale zazdrośnicy i lanserzy wyżej...
Maluch to tania, lekka i dostępna wszędzie baza, która z niekoniecznie mocnym silnikiem objedzie Wasze ukochane, "prestiżowe" samochody.
Kierowcy gratuluje umiejętności budowania i kierowania tym pojazdem.
Maluch to tania, lekka i dostępna wszędzie baza, która z niekoniecznie mocnym silnikiem objedzie Wasze ukochane, "prestiżowe" samochody.
Kierowcy gratuluje umiejętności budowania i kierowania tym pojazdem.
No niby fajnie ale takie zabawy pamiętam na wsi za młodu;
-trabant
-maluch
-VW jetta
Wsadzali mocny motor i jeździli po zadupiu aż kierowca trafił na OIOM
Co innego gdy maluch bierze udział w rajdach itd. W przeciwnym wypadku totalny bezsens bo ani tym po bułki nie pojedziesz, ani lachona nie wyrwiesz...
-trabant
-maluch
-VW jetta
Wsadzali mocny motor i jeździli po zadupiu aż kierowca trafił na OIOM
Co innego gdy maluch bierze udział w rajdach itd. W przeciwnym wypadku totalny bezsens bo ani tym po bułki nie pojedziesz, ani lachona nie wyrwiesz...

Jaki kraj, taka Gymkhana
A tak naprawdę, to szacun za to, że się komuś chce takie rzeczy robić i za to, że ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby ten swój zapał przekuć w coś naprawdę fajnego.

A tak naprawdę, to szacun za to, że się komuś chce takie rzeczy robić i za to, że ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby ten swój zapał przekuć w coś naprawdę fajnego.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie