Bezsens. Trumna na kółkach. Jeszcze jakby wj🤬 porządną klatkę do środka no to k🤬a powiedzmy ,że może być zabawka na jakieś weekendy a tak to przyjebiesz przy 50km/h i po tobie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Waldek, nie poj🤬o Ci się coś "testować" w biały dzień na nie zamkniętej drodze?
Wiemy, że masz umiejętności, ale fajnie by było nikogo nie zabić co?
Wiemy, że masz umiejętności, ale fajnie by było nikogo nie zabić co?

Ja p🤬lę, gdzie tu logika i sens pakować w wózek więcej hajsu niż jest warty.
Ja rozumiem, są fani malucha... ale trzeba w końcu pojąć, że to nie jest zajebiste, tylko wieśniackie.
Ja rozumiem, są fani malucha... ale trzeba w końcu pojąć, że to nie jest zajebiste, tylko wieśniackie.
SalvaCzoko napisał/a:
Na dobrą sprawę to po każdej wizycie na stacji benzynowej pakuje się w malucha więcej niż jest wart

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
SalvaCzoko napisał/a:
To ty stary chyba nie wiesz jak to radocha widząc twarz dresa w bawarze 330 jak bierzesz ją spod świateł

SalvaCzoko napisał/a:
ze to jest "wieśniackie" powiedział lekarz o Tobie odbierając Cię z p🤬dy matki... moj pierwszy komentarz tutaj... starałem sie wytrzymywac... ale to juz przerosło moje siły
Zegary od motocykla, przerzucanie biegów, start silnika - Honda CBR 600
W tym kraju posiadanie hobby niedługo stanie sie karalne....
Banda debili wyżej...na c🤬j krytykujecie czyjąś pasje...