Maluszek z 4 cylindrowym silnikiem.Brzmi jak rasowa rajdówka.
Ciekawe ile ma koni.
Chyba nie było
Ja tam widze 4 cylindry :/
Też widzę 4 gary.
Poza tym wrzucenie mocnego (jak na masę samochodu) silnika do auta bez stref zgniotu i z seryjnymi hamulcami... nie widzę w tym nic co mogłoby pójść nie tak....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ciekawe czy jeździ czy tylko stoi i pierdzi ten kaszlak.
Maluch pozostanie maluchem i modyfikowanie niepraktycznego auta jest stratą czasu.
F................n
2014-06-27, 18:41
ostatnio pojawiają się filmiki z przerobionymi taczkami na fajne furki rajdowe i pytanie "ciekawe ile ma koni" powoduje tylko wzwód u właściciela że może się pochwalić.
Jestem ciekawy jak potrafi jeździć że coś takiego zamontował (chociaż wiadomo że jeżeli zrobił to sam to najlepiej wie na ile może sobie pozwolić w takim aucie), bo ludziska które kupują sobie 150 kM autko o masie 1,5t (wiem nie jest to dużo) nie potrafią opanować moc...
Dawać w p🤬dę na postoju to każdy może, ciekawe jak to jeździ!
L................a
2014-06-28, 2:09
Bez sensu. Dwie minuty hałasu. Pewnie za rok wymyślą jakby to coś mogło jeździć.
t................k
2014-06-28, 6:19
Velture napisał/a:
Poza tym wrzucenie mocnego (jak na masę samochodu) silnika do auta bez stref zgniotu i z seryjnymi hamulcami... nie widzę w tym nic co mogłoby pójść nie tak....
Skąd wiesz że ma seryjne hamulce? Motocykle nie mają stref zgniotu, zagłówków ani pasów bezpieczeństwa i ludzie nimi jeżdżą.
maksymilian45 napisał/a:
Maluch pozostanie maluchem i modyfikowanie niepraktycznego auta jest stratą czasu.
Na pewno mniejszą stratą czasu niż pisanie komentarza, że maluch to maluch.
No ta się rozpędzi załóżmy na światłach no przegoni kogoś tam a potem straci panowanie a jak jeszcze w coś przyk🤬i to flaki zostaną. To już lepiej klatkę bezpieczeństwa zrobić ale przy takiej masie samochodu...
naszła mnie refleksja
im mniej maluchów zostało, tym bardziej prawdopodobne, że jeden taki napotkany zleje cię spod świateł. brawo za chęci i wynik.
ciekawe jak jeździ
Silnik jak silnik, ale zostawił przyczepność puszki po sardynkach. Zeby to było szersze/nize (bardziej aerodynamiczne) to miałoby sens.
Założe sie ze przy tej mocy maluszek przy 200 wyjezdzajac zza lasku wpada na sciane powietrza i "miota nim jak szatan"
piłowanie na postoju, lepiej pokazałby jak to jeździ, albo chociaż brzmi podczas przyspieszania
podpis użytkownika
asdasdasd
Stękanie gimbusów, że szkoda kasy ładować w takie gówno
3...2...1...