Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Whitey 2017-07-09, 19:25 16
Jak ten sk🤬iały sadolowy player nie ładuje mi filmików, ktoś k🤬a c🤬jowo karmi chomiki.
Zgłoś
gustav665 2017-07-09, 20:48 2
@up, ja właśnie formata zrobiłem i żaden filmik mi się nie ładuje, jave i silverlight mam. to sadola wina?
Zgłoś
mazga50 2017-07-09, 21:41 5
gustav665 napisał/a:

@up, ja właśnie formata zrobiłem i żaden filmik mi się nie ładuje, jave i silverlight mam. to sadola wina?

Akurat tutaj potrzeba Adobe Flash Playera.
Tak, coś się dzieje z serwerem sadistica, bo brakuje też obrazków i awatarów. Jak ktoś już napisał, chomiki poszły na mszę. Może je coś po drodze potrąciło, albo zjadło. Filmiki Youtube działają.
Zgłoś
Argeusz 2017-07-09, 22:31 8
Dobra chłopaki, już działa.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
kondzio63221 2017-07-10, 0:29
mazga50 napisał/a:

Akurat tutaj potrzeba Adobe Flash Playera.
Tak, coś się dzieje z serwerem sadistica, bo brakuje też obrazków i awatarów. Jak ktoś już napisał, chomiki poszły na mszę. Może je coś po drodze potrąciło, albo zjadło. Filmiki Youtube działają.

To raczej przez to, że są wakacje i gimba gówna wstawia na ten sadolowy plajer, to i chomiczki się przegrzały.
Zgłoś
bol3k 2017-07-10, 7:20
rosnie nam prawdzimyt sadol ... prawidziwi sadole maja dryblasy a nie chinskie male fiutki
Zgłoś
kaelem 2017-07-10, 7:48 8
Mały Ratoshi czytający nowy kawał.
Zgłoś
HalfGod 2017-07-10, 8:05
Też tak czasami mam, jest potrzeba jest rada. Laseczki w grupie to obrzydliwe, zboczeniec, a potem 10 numerów do ciebie dzwoniło wszystko koleżanki z klasy. Dobrze że nie odbierałem pewnie nie zdążyły mnie zj🤬 osobiście to przez telefon chciały
Zgłoś
K................r 2017-07-10, 8:35
K🤬a przecież on ma z 6 lat, już mu się chce marszczyć freda?
Zgłoś
gad44 2017-07-10, 11:53
K🤬a... Jednak nagrywała
Zgłoś
Riva 2017-07-10, 12:21
Ale sadol, że pindola trochę sobie pomiętosił, jakby go sobie uciął to sadolem byłby ten mały skośnooki

podpis użytkownika

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
Zgłoś
Bobikufel 2017-07-10, 13:46 5
Co jak co ale nagrywanie przez nauczycielkę 6-latka bawiącego się pindolkiem na zajęciach jest bardziej poj🤬e w tym filmie.
Zgłoś
Eramod 2017-07-11, 2:21
mi działaja filmiki szybko i przejrzyście. za gówniarza źle traktowaliście chomiki i teraz macie, karma wraca ....
Zgłoś
lucilla 2017-07-11, 12:35
"K🤬a przecież on ma z 6 lat, już mu się chce marszczyć freda?"

W tym wieku się dzieci bawią w lekarza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie