Chińskie szyby nawet jak mucha w nie mocniej jebnie to się rozsypują.
W 0:07 widać jak tafla nieco zmienia położenie na prowadnicy. Łebek ma szczęście, że to było szkło hartowane.
podpis użytkownika
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Mi to raczej wygląda na ich wysokiej jakości materiały i wykonanie. Nawet typowy sadol byłby w stanie zepsuć te drzwi. Mały żółtek nie ma tu nic do rzeczy

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Chińskie szkło hartowane. Gwarancja jakości, jak wszystko co chińskie. Dany slogan nie dotyczy covid
Chyba strzeliło przy metalowych dodatkach, może c🤬jowo skręcone i młody dobił naprężenia.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Będzie żył,klapek spadł ale wrócił po noego.
Oszukał przeznaczenie ,teraz przeszło na kogo innego.... uważajcie sadole zamykając okno
Oszukał przeznaczenie ,teraz przeszło na kogo innego.... uważajcie sadole zamykając okno

Szacun. Kiedyś ze względów technicznych musiałem taką szybę rozbić (firma odbierała tylko stłuczkę ). Rzuciłem w nią kluczem nastawnym. Klucz się odbił, a ja się ledwo zdążyłem uchylić.
Morda byłaby nadal paskudna, ale dodatkowo bez zębów
Morda byłaby nadal paskudna, ale dodatkowo bez zębów

gówniarz rozj🤬 i taktyczne wycofanie się całej rodzinki, żeby czasem nie płacić za szkody. Szkoda, że go nie zdekapitowało.