👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chinol na rowerze powinien zagrać w chinolskiego Lotka
podpis użytkownika
Majster Bieda
batiz napisał/a:
Chinol na rowerze powinien zagrać w chinolskiego Lotka
Co ty gadasz? But mu spadł. Przecież jemu zostały sekundy życia.
KtM napisał/a:
To nie jest jucha tylko płyn z chłodnicy.
Skąd ten geniusz to może wiedzieć? Nie wymagaj od niego myślenia, jego tytuły i opisy z dupy są na poziomie szkoły specjalnej czyli wszystko się zgadza bo tylko taką szkołę mógł skończyć ten tytan intelektu halman.
Widać, że to płyn od wspomagania kierownicy. Wspomaganie zapewne elektryczno hydrauliczne. A płyn jest pierwszym kandydatem do wylania się w elektryku podczas uderzenia w przód.
Postawa Chinki standardowa, w ogóle nie zainteresowała się ofiarą wypadku, który spowodowała, tylko swoim skasowanym samochodem.
Zaskoczyło mnie natomiast, że jakaś inna Chinka, co prawda nieudolnie - przez pionizację, ale jednak próbowała pomóc dzieciakowi.
Wielokrotnie powtarzana nieprawda. Kobiety powodują rzadziej wypadki, bo jest ich mniej na drogach, jak i mniej czasu spędzają prowadząc. W USA były dokładne badania na ten temat i wyszło że jeżeli wziąć to pod uwagę to powodują dużo więcej wypadków od mężczyzn.
Postawa Chinki standardowa, w ogóle nie zainteresowała się ofiarą wypadku, który spowodowała, tylko swoim skasowanym samochodem.
Zaskoczyło mnie natomiast, że jakaś inna Chinka, co prawda nieudolnie - przez pionizację, ale jednak próbowała pomóc dzieciakowi.
Kaczaffi napisał/a:
Paradoksalnie kobiety powodują mniej wypadków za kółkiem. Jeżdżą zdecydowanie wolniej i ostrozniej od facetów. Mimo że czasami trafią się sztuki które pomyląc gaz z hamulcem i sieją zagładę to statystyki nie kłamią.
Wielokrotnie powtarzana nieprawda. Kobiety powodują rzadziej wypadki, bo jest ich mniej na drogach, jak i mniej czasu spędzają prowadząc. W USA były dokładne badania na ten temat i wyszło że jeżeli wziąć to pod uwagę to powodują dużo więcej wypadków od mężczyzn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie