👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale gowniak mial farta, ta stara pruchla zamortyzowala upadek na tyle miekko zeby gowniak sobie nie roztrzaskal glowy o ziemie. Gowniaka szkoda, ale dlatego ze ma glupich i nie odpowiedzialnych rodzicow, a babe? Coz, pewnie dla niej to bedzie blogoslawienstwo dostac z nieba z zada od gowniaka, pojdzie do kosciola i jej przejdzie.
Zulu-Gula napisał/a:
Wiesz ile tam znaczy baba?
Oto fragment książki "Jeśli to jest kobieta".
Marie przez dwa lata była niewolnicą 12 mężczyzn, wykorzystywana przez dziesiątki innych, sprzedawana i odsprzedawana — od Karakosz w Iraku aż po Ar-Rakkę w Syrii.
Jej historia jest wpleciona w dzieje Państwa Islamskiego i odzwierciedla jego teologię, która głosi, że "wszystkie grzechy mężczyzn wcielone zostają w kobiece ciało".
u nas też by mogli to wprowadzić ale najpierw trzebaby dokonać eutanazji na feministycznych spermiarzach wszystkor🤬ających
To są te Iranskie drony wysyłane do kacapow. Ten pomyślnie przeszedł test
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie