👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up dokładnie, młody robi formata, a potem odpali koran.exe i ze 3 bomby i c🤬k jak malowany

Wy głupie z🤬by, już wam szampan do łba nap🤬la, pijcie czystą, będziecie mieć zdrowe spojrzenie...
To atak chemiczny, młody spryciarz ma zapasowe powietrze.
To atak chemiczny, młody spryciarz ma zapasowe powietrze.

angel_punx napisał/a:
Jak cygany u mnie na mieście.
to pochwal się kolego jak się nazywa ta mieścina gdzie masz taki brud? bo u mnie takie coś dawno wytępiliśmy.
jbone napisał/a:
bo u mnie takie coś dawno wytępiliśmy.
jaki zastosowano patent? porozwieszano fikcyjną uchwałę miasta / gminy o przymusowym zatrudnieniu okolicznej ludności romskiej?
Szkoda, że nie pił alko bo byśmy na hardzie mieli jak go wyznawcy religii pokoju w imię proroka, co dopuszcza seks doudowy z 7 latkami, obrzucali pokojowo kamieniami az w imię pokoju by umarł.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Zbliżenie ! Jeszcze bliżej ! chcę widzieć każdy pojedynczy pixel tego jak Izrael sp🤬olił temu dziecku życie
ale tak serio po h🤬j to nagrywać ????
ale tak serio po h🤬j to nagrywać ????

dzieci to akurat najbardziej szkoda tam...... choć z drugiej strony przynajm niej nie siedzą tam całymi dniami przed telewizorem czy tabletem
co jest nie zdrowe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie