Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mały gest
k................z • 2014-03-10, 21:37

taka prawda jak jakiś sk🤬ęsyn zajedzie tobie drogę,ale mrygnie awaryjką ciśnienie opada i powraca wiara że to nie j🤬a rosja.
Zgłoś
Musi 2014-03-10, 23:50 1
Dokładnie Polacy dobrze potrafią się komunikować na drodze, przykład Obwodnica Trójmiasta, gdzie większość kierowców jeździ >120 km/h w razie wypadku, kolizcji, awarii ostatni w koreczku zawsze mruga awaryjnymi, co ułatwia hamowanie i ratuje dupę wieeeelu samochodów
Zgłoś
f................u 2014-03-11, 0:20
Lukasz2525 napisał/a:

@tratatalo , nie dziwie sie , ze nie mogles szybciej niz 40 pod gore , jak jestes takim kierowca , co uwaza , ze jak wcisnie mocniej gaz , to szybciej pojedzie , a jak mocniej depnie hamulec , to sie szybciej zatrzyma - co oczywiscie jest nieprawda w pewnych warunkach - na przyklad gruby swiezy snieg .

Widzę , że kolega prawko ma rok, że podstawami chce błysnąć.
Zgłoś
Crisko 2014-03-11, 1:06 1
teken napisał/a:

Tak k🤬a, bo oczywiście w tym zacofanym kraju trzeba za wszystko dziękować, bo "o patrz marian, wpuściłem dziada, a ten c🤬j nawet nie podziękował".

W normalnym cywilizowanym kraju takie zachowania jak wpuszczanie są normalne i nikt za to nie dziękuje, bo nie oczekują nic od siebie, to jest normalne, ale nie u nas.

Rozumiem machnięcie ręką czy kiwnięcie głową, ale k🤬a światła awaryjne są od czego innego.

A byłeś w innym kraju czy tak tylko p🤬lisz? Mieszkam w UK od 6 lat i tutaj też jest to często spotykane że ktoś światłami awaryjnymi podziękuje więc nie p🤬l.
Zgłoś
G................k 2014-03-11, 1:14 2
Nie tylko u nas taka komunikacja jest powszechna. Włochy są krajem, gdzie panują podobne zwyczaje. Gesty i mruganie światłami/awaryjnymi to standard. Za każdym razem jak jechałem autostradą i samochody musiały ostrzej hamować to włączali awaryjne. Nawet niektórzy producenci aut stosują podobne patenty (szybkie miganie świateł stopu pod czas gw🤬townego hamowania). Mi się takie zachowanie podoba, bo jednak zmotoryzowani tworzą pewnego rodzaju społeczność, gdzie komunikacja i zrozumienie jest bardzo ważna. Pozdrawiam wszystkich mrugających
Zgłoś
p................s 2014-03-11, 1:25
Np. W Niemczech użycie awaryjnych sygnalizuje ze coś stało się z pojazdem, dlatego powinno się uzywać na przemian kierunkowskazów, no ale u nas juz tak się przyjęło
Zgłoś
Slavomiro 2014-03-11, 8:16 1
Dajcie mu już spokój. Z Sosnowca pewnie jest... Nikt mu nigdy przez to nie dziękuje a sam awaryjnych nie ma więc mu żal dupę ściska.
Zgłoś
Chosen0ne 2014-03-11, 9:31
Cytat:

Jak gosciu mi mrugnie to od razu mam na mordzie usmiech

psimcio

Panie i Panowie ! Mamy na Sadolu mniejszość narodową !!
Zgłoś
Majozen 2014-03-11, 12:26
Mieszkam obecnie w takim mieście, że co 4 samochód to jakiś rusek jadący do lidla po parówki i szczerze mówiąc częściej mrugnie ruski niż polak, co jest dziwne. Ja osobiście staram się dziękować awaryjnymi, robię to najcześciej po wyprzedzaniu, jeśli ktoś zjedzie w stronę pobocza, żeby mnie puścić. Nic mnie to nie kosztuje, więc nie rozumiem czemu miałbym tego nie robić.
Zgłoś
k................1 2014-03-11, 18:05
MB w210,po kolorze drewna to albo ELEGANCE albo CLASSIC.
Zgłoś
paczek1262 2014-03-12, 14:24
Guzik napisał/a:

Nie tylko u nas taka komunikacja jest powszechna. Włochy są krajem, gdzie panują podobne zwyczaje. Gesty i mruganie światłami/awaryjnymi to standard. Za każdym razem jak jechałem autostradą i samochody musiały ostrzej hamować to włączali awaryjne. Nawet niektórzy producenci aut stosują podobne patenty (szybkie miganie świateł stopu pod czas gw🤬townego hamowania). Mi się takie zachowanie podoba, bo jednak zmotoryzowani tworzą pewnego rodzaju społeczność, gdzie komunikacja i zrozumienie jest bardzo ważna. Pozdrawiam wszystkich mrugających

w nowszych modelach aut podczas gw🤬townego hamowania światła awaryjne często włączają się same

podpis użytkownika

Świadomy sen
Zgłoś
s................r 2014-03-12, 23:19
To samo warto stosować w miejscach zakupów. Gdy ktoś wchodzi i mówi Dzieńdobry, a "my" już jesteśmy w środku, warto odpowiedzieć, bo prawdopodobnie nie mówi tylko do osoby sprzedającej, a do wszystkich.

Za kierownicą kultura najważniejsza, a w połączeniu z rozważną i dynamiczną jazdą staje się kluczem do przyjemnej podróży.
Zgłoś
meier 2014-03-13, 13:49
@up wcale nie w takich nowszych, bo np w lagunie z 2003 roku to już działało a mamy 2014

podpis użytkownika

asdasdasd
Zgłoś