Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
shavoth 2013-10-20, 21:55 5
Również nie cierpię cz🤬chów, ale mam do ciebie pytanie wymuskany mamin cycu. Byłeś kiedyś głodny?
Zgłoś
Ostrovsky 2013-10-20, 22:00
nie śmieszne ;(
karmiłbym
Zgłoś
joszkoB 2013-10-20, 22:30 4
Czy ktoś powiedział, że to ma byś śmieszne? Wstawiłem na sadola, bo chyba skądś się ta nazwa portalu wzięła.
Zgłoś
JarekJUHC 2013-10-20, 22:41 12
Dlaczego dzieci w afryce chodzą gołe ?
bo chcą się najeść wstydu

podpis użytkownika

................................................................................................................
Zgłoś
manio49 2013-10-20, 23:11 3
takie biedne wow.

kastracja chemiczna i siup k🤬a bęc - problem głodu w afryce znika. Nie robić 2134 dzieci, bo jedna antylopa we wsi nie styknie na wyżywienie...
Zgłoś
Cyjanek 2013-10-21, 0:10
@Jarek, a mogłeś zrobić osobny temat... Brawo.
Zgłoś
B................t 2013-10-21, 12:00 1
za małą czcionke zawsze kaktus w dupala
Zgłoś
NoobsAndBoobs 2013-10-21, 14:47
kufa, śmiać się z małych, biednych, głodnych dzieci z afryki to chamstwo! macie co jeść codziennie, mama wam gotuje ciepłe obiadki. a wy co? śmiejecie się z biednych, co nie mają nawet co jeść! paranoja. ogarnia mnie trwoga, z jakimi ludźmi muszę żyć w tym kraju!
nie no żartuje. dzięki za te danio, bo właśnie się zastanawiałem, jaką szamę na zajęcia wziąć. elo
Zgłoś
o................e 2013-10-21, 14:55 1
jak kiedyś wspominałem w podobnym poście cz🤬ch a cz🤬ch jest różnica...
smoluchy z juesej są głupsi często od ich kuzynów co w afryce wp🤬lają liście i grzebią se palcami w dupie
Smoluchy z afryki nie nie te z futrem co se grzebią owym palcem w dupie to inna bajka...
Smoluchy z afryki są biedne bo k🤬a Afryka jest biedna w c🤬j, nie ma roboty głód smród i ubóstwo jak u nas we wschodzniej części kraju
Natomiast smoluchy z juesej np. banda k🤬a brudasów j🤬ych nierobów co stoją naprzemian z ciapatymi w kolejce po social i k🤬a cyganami bo się robić k🤬a nie chce, owe smoluchy podchodzą pod teorię, że cz🤬ch jest to najgłupsza rasa stworzona jedynie do pracy .
Zgłoś
H................n 2013-10-21, 15:30
Oho, co niektórzy komentujący chyba nie wiedzą, na jakim portalu są. Polecam przycisk "usuń konto".
Zgłoś
Ciku 2013-10-21, 15:36
Cz🤬chy w afryce sami to na siebie sprowadzili. Świat co chwile pompuje grube miliony w pomoc tym ludziom, jest w c🤬j organizacji itd. Od lat chcą tych czarnych przesiedlić z ich wiosek do miasta, gdzie jest woda czy co zjeść, ale oni nadal wolą siedzieć w swoich lepiankach z gówna to po co dalej tam pompować ten hajs? Skoro od tylu lat się nic nie zmieniło?!
Niech tylko ktoś nie p🤬li "A może są szczęśliwi" No na pewno są bardzo szczęśliwi, widać to na powyższym zdjęci i wielu innych! Po co pomagać komuś, kto tej pomocy nie chce przyjąć? Ten hajs dali by na domy dziecka w Europie/Stanach czy nawet Azji, na pewno lepiej został by spożytkowany niż na te afrykańskie...
Zgłoś
lukis1322 2013-10-21, 16:03
hue hue niby z Afryki a nie ma brzucha
Zgłoś
r................x 2013-10-21, 16:15
"Idealna zakładka dla sadola w idealnym miejscu książki."

Sadole nie czytają książek
Zgłoś
Wroganin 2013-10-21, 16:50
@Raynox
Ja czytam książki i jestem sadolem

Najwięcej o technikach samogw🤬tu :x