Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Beka_XD 2022-05-25, 16:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-05-25, 17:15
Beka_XD napisał/a:

poskarży dla starego

Mam wizję: w niedalekiej przyszłości zostaniesz dojechany przez użytkownika, którego nick zaczynać się będzie na literę "b". Padną obraźliwe słowa oraz oskarżenia o pędzenie bimbru w lesie. Koniec wizji
Zgłoś
jestemnikim 2022-05-25, 18:00 1
Dziecko strzał w morde ze sie obsra a starych do utylizacji
Zgłoś
gurup 2022-05-25, 18:25 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
UkrainskaOnuca 2022-05-25, 18:26 2
Zgłoś
bercisko 2022-05-25, 18:55 3
Zgłoś
przypadkowy57 2022-05-25, 19:00 12
Nie zdajecie sobie sprawy z tego jak zachowuje się ukraińska młodzież w Polsce... Nauczyciele modla się żeby nie mieć z tą tłuszczą nic wspólnego... Sam byłem świadkiem jak te małe gnidy prawie przewróciły regał w bibliotece i to była dla nich zupełnie normalna sprawa... I nie "wsrod polskich dzieci" nie ma takiej dziczy jak u tych dzikusów! od kiedy to dziadostwo zjechało sie do mojego miasta czuje się jak bym żył na jakimś murzyńskim Harlem w NY...
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-05-25, 19:14 8
Zgłoś
abadon 2022-05-25, 20:50
dobry ruski to martwy ruski
Zgłoś
MalcolmX 2022-05-25, 21:40 1
Zgłoś
Sigonek 2022-05-25, 22:03 2
Zgłoś
pizmak289 2022-05-25, 22:37 4
przypadkowy57 napisał/a:

Nie zdajecie sobie sprawy z tego jak zachowuje się ukraińska młodzież w Polsce... Nauczyciele modla się żeby nie mieć z tą tłuszczą nic wspólnego... Sam byłem świadkiem jak te małe gnidy prawie przewróciły regał w bibliotece i to była dla nich zupełnie normalna sprawa... I nie "wsrod polskich dzieci" nie ma takiej dziczy jak u tych dzikusów! od kiedy to dziadostwo zjechało sie do mojego miasta czuje się jak bym żył na jakimś murzyńskim Harlem w NY...

Jestem nauczycielem. Mamy w szkole kilkanaścioro ukraińskich dzieci i gdyby każde polskie dziecko takie było to byłoby zajebiście, świat byłby inny. Skromne, chętnie się uczą, nie wydzierają ryja na przerwie. Rodzice też w porządku. Polskie dzieciaki to co innego. Wiadomo, nie wszystkie, ale widać różnicę między nimi w nauce i zachowaniu.
Zgłoś
Córka_Spawacza 2022-05-26, 0:31
Małego kacapa tylko gwoździem za główkę do ściany przybić. Będzie spokój i cisza.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-26, 10:35
Zgłoś
TurboKaczka 2022-05-26, 14:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem