dobrze że nie jestem przedszkolanką bo bym poszedł siedzieć z art 148 ale c🤬j, miałbym satysfakcję...
Wątroba jej nie zgnije
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Sowieci od pisklaka uczą swoich jak mają się na wzajem traktować. Smak wódki już poznał. W podstawówce nauczy się gw🤬cić i kraść. Żeby podkręcić jego ciekawość świata, nie pokażą mu muszli klozetowej, pralki, zmywarki do naczyń, do momentu wysłani go na zagraniczną misję pokojową za jakieś 17 lat.
C🤬jka bym w kondomie na środku klasy powiesił, jak piniatę.
Powinna mu zap🤬lić taka Lepe żeby się małolat od ściany odbił , a później matkę naj🤬 jak przyjdzie do szkoły.
Zobaczył, jak tatuś na starej to robi.
Wysłałbym do tego małego chwasta Katarzynę W. z kocykiem
Ona też jak na kacapke p🤬dowata, pewnie ją chłop już w domu tak kilka lat tłucze i przyzwyczajona.
Halman napisał/a:
. dobrze że nie jestem przedszkolanką bo bym poszedł siedzieć z art 148 ale c🤬j, miałbym satysfakcję...
Nie jestem tak obeznany w prawie

. To ta ustawa kiedy zamykasz ofiarę w piwnicy i gwalcisz latami? Musisz mieć sporą piwnicę.
Pewnie mały ukrainiec..
Pewnie mały ukrainiec..
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Nie jestem tak obeznany w prawie . To ta ustawa kiedy zamykasz ofiarę w piwnicy i gwalcisz latami? Musisz mieć sporą piwnicę.
Zabójstwo
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Tak to jest jak ktoś nie ma pomysłu na życie i idzie na przedszkolankę, bo "lubi dzieci"...
Zamiast zastosować jakieś metody wychowawcze to jedna z drugą w telefonie....
Na takim samym poziomie jest nasz system szkolnictwa...
S................7
2022-05-25, 16:39
kochany bombelek
Zwykla lekcja kacapskiego Wychowania do zycia w rodzinie
A mlody musial niezle sie juz naogladac. Zobaczcie jakie Combo tworzy
Tak teraz ukraińcy grandzą w naszych gok'ach .
wolak27 napisał/a:
Tak to jest jak ktoś nie ma pomysłu na życie i idzie na przedszkolankę, bo "lubi dzieci"...
Zamiast zastosować jakieś metody wychowawcze to jedna z drugą w telefonie....
Na takim samym poziomie jest nasz system szkolnictwa...
Wlasnie kolego to jest te bezstresowe wychowanie. Motto takiego zalozenia wywodzi brak reakcji zeby nie eskalowac agresji. K🤬a ja probowalem tego ale wrocilem do klasycznych zasad wychowawczych. Corka ma 8 lat i zachowuje sie o wiele lepiej niz dzieciaki znajomych. Choc dostala na dupe tylko 2 razy w zyciu ze pokrzywka wyszla. Ale zapamietala lekcje, co najwazniejsze