Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Zgniłek3 2025-07-30, 21:19 6
Niema baby ani dzieci, więc siedzi i składa modele tygodniami, proste i logiczne.
Zgłoś
kuba1986 2025-07-30, 21:28 11
Prawdziwy Sadol próbowałby powiesić się za jaja na tej zabawce...
Zgłoś
sad 2025-07-30, 22:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jacson 2025-07-30, 23:13 3
Wygląda na dałna.
Zgłoś
Damz 2025-07-31, 17:37 2
Niepotrzebny mu ten dźwig, bo mógłby te butelki rękami podnieść. Bez sensu.
Zgłoś
majeńka 2025-08-02, 12:35
Wacławww napisał/a:

Ze złotą kartą

A ile taka zabawka kosztuje? Głupi chłopak, nie pomyślał ile za ten piniądz mógłby mieć wódki i jagodzianki na kościach!

Zgniłek3 napisał/a:

Niema baby ani dzieci, więc siedzi i składa modele tygodniami, proste i logiczne.

Też trzeba było pomyśleć przed robieniem dzieci. Mi nikt nad głową nie ględzi, nie wrzeszczy cały dzień, mogę 18h dziennie siedzieć na tyłku przy kompie.
Zgłoś
Zgniłek3 2025-08-02, 13:04
W pełni rozumie, ty 18 godzin na kąpie przesiadujesz a rodzice wracają z rękami do ziemi z pracy i zastanawiają się dlaczego nie wyskrobali takiego pasożyta. A potem dziwota że 30 lat na karku a mieszka się z rodzicami.
Zgłoś
zxc1234 2025-08-02, 18:22 2
@majeńka: jakieś 60 000 zł..
kuba1986 napisał/a:

Prawdziwy Sadol próbowałby powiesić się za jaja na tej zabawce...

kogoś lżejszego ta zabawka powinna podnieść, nawet za jaja

Zgłoś
majeńka 2025-08-02, 19:58
Zgniłek3 napisał/a:

W pełni rozumie, ty 18 godzin na kąpie przesiadujesz a rodzice wracają z rękami do ziemi z pracy i zastanawiają się dlaczego nie wyskrobali takiego pasożyta. A potem dziwota że 30 lat na karku a mieszka się z rodzicami.

Mam ciut więcej. A od czasu COVIDu fizycznie w kołchozie pojawiam się 1-2 razy w miesiącu. Kamerka, słuchawki na łep, wyłączamy kamerkę, czytamy Sadola na sąsiednim monitorze.

W poprzedniej pracy nawet robiliśmy projekt wspólnie z kitajcami. Mają paskudną strefę czasową, pracują wtedy kiedy u nas normalni ludzie śpią. Wtedy z wielkim poświęceniem (z punktu widzenia szefa ) wyrobiłam sobie nawyk siedzenia do świtu i "małych drzemek" wtedy kiedy polska część pracuje. Teraz przez to zgarniam opieprz za częste niebycie na meetingach — ale że chodzi o to żeby robota była zrobiona a nie pogawędki, jest ok.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem