📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Niema baby ani dzieci, więc siedzi i składa modele tygodniami, proste i logiczne.
Prawdziwy Sadol próbowałby powiesić się za jaja na tej zabawce...
Niepotrzebny mu ten dźwig, bo mógłby te butelki rękami podnieść. Bez sensu.
Wacławww napisał/a:
A ile taka zabawka kosztuje? Głupi chłopak, nie pomyślał ile za ten piniądz mógłby mieć wódki i jagodzianki na kościach!Ze złotą kartą
Zgniłek3 napisał/a:
Też trzeba było pomyśleć przed robieniem dzieci. Mi nikt nad głową nie ględzi, nie wrzeszczy cały dzień, mogę 18h dziennie siedzieć na tyłku przy kompie.Niema baby ani dzieci, więc siedzi i składa modele tygodniami, proste i logiczne.
W pełni rozumie, ty 18 godzin na kąpie przesiadujesz a rodzice wracają z rękami do ziemi z pracy i zastanawiają się dlaczego nie wyskrobali takiego pasożyta. A potem dziwota że 30 lat na karku a mieszka się z rodzicami.
@majeńka: jakieś 60 000 zł..
kogoś lżejszego ta zabawka powinna podnieść, nawet za jaja
kuba1986 napisał/a:
Prawdziwy Sadol próbowałby powiesić się za jaja na tej zabawce...
kogoś lżejszego ta zabawka powinna podnieść, nawet za jaja
Zgniłek3 napisał/a:
Mam ciut więcej. A od czasu COVIDu fizycznie w kołchozie pojawiam się 1-2 razy w miesiącu. Kamerka, słuchawki na łep, wyłączamy kamerkę, czytamy Sadola na sąsiednim monitorze.W pełni rozumie, ty 18 godzin na kąpie przesiadujesz a rodzice wracają z rękami do ziemi z pracy i zastanawiają się dlaczego nie wyskrobali takiego pasożyta. A potem dziwota że 30 lat na karku a mieszka się z rodzicami.
W poprzedniej pracy nawet robiliśmy projekt wspólnie z kitajcami. Mają paskudną strefę czasową, pracują wtedy kiedy u nas normalni ludzie śpią. Wtedy z wielkim poświęceniem (z punktu widzenia szefa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie