Jedziesz spokojnie, grzecznie... czyjś błąd... I po człowieku.
Kiepsko.
Kiepsko.
Tak to jest jak się nie chodzi do wróżki.
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas

Uwielbiam to po prostu. Czytasz opis filmu, po czym go włączasz. Czekasz i czekasz, a tu akcja po 30 sekundach. Przewijasz w dół, a tam "akcja od 00:30. Musze się w końcu nauczyć czytać wszystko od dołu :/
sutson ja tez tak samo mam
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
K🤬a juz mam dość tych ruskich filmików z drogi!
Rozchorowałem się od tego!, od dłuższego czasu widząć na ulicy samochód na ruskich blachach, automatycznie sie zatrzymuje i czekam aż sp🤬oli jak najdalej ;d powaznie boje sie jadac za, czy obok ruska
Rozchorowałem się od tego!, od dłuższego czasu widząć na ulicy samochód na ruskich blachach, automatycznie sie zatrzymuje i czekam aż sp🤬oli jak najdalej ;d powaznie boje sie jadac za, czy obok ruska

ta muzyczka jaka się włączyła.... żeby wprowadzić w nastrój
Faktycznie miał peszka w tym autku. Taka ciężaróweczka z 15 tonek waży więc trupik na miejscuniu.

Jakieś info o trupach? Nigdzie nie widzę butów, więc duże prawdopodbieństwo, ze przeżył/przeżyli.
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane