Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mały sadol
J................y • 2016-09-07, 0:10
Patrząc na niektóre komentarze pod postami zastanawiam się, czy ten dzieciak czasem nie siedział kiedyś za długo na sadolu

Zgłoś
z................a 2016-09-07, 0:48 13
jedna ciągnie, druga połyka. Fajna rodzinka
Zgłoś
M................e 2016-09-07, 2:09 1
Ale co sadzają małą na krzesełku żeby sobie obserwowała że zna takie wyrażenia czy amerykańska normalna patologia?
Przecież ona nie ma nawet 12lat w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.
Zgłoś
towelie 2016-09-07, 2:29
Bardzo dobrze tępej matce odpowiedziała. K🤬a jak można się tak zwracać do własnego dziecka?

podpis użytkownika

...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Zgłoś
~Velture 2016-09-07, 7:17 35
Cytat:

w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.

Tak, k🤬a. Bo ci uwierzymy, że w wieku 12 lat nie trzepałeś sobie gruchy dzień w dzień do pisemek typu 'twój weekend'...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Goju09 2016-09-07, 21:07
Ja bym strzelił gnoja w ryj na miejscu matki.
Zgłoś
R41NM4N 2016-09-08, 23:52 2
Gnój raczej strzela w ryj matki
Zgłoś
miksuss 2016-09-09, 3:21
Młoda nawet nie musi rozumieć co powiedziała matka ani co sama odpowiedziała. Nasłuchała się jak starsi odpowiadają na takie teksty to powtarza.

podpis użytkownika

Mam wszystko aep arse
Zgłoś
G................1 2016-09-09, 7:59
Maupajoke napisał/a:

Ale co sadzają małą na krzesełku żeby sobie obserwowała że zna takie wyrażenia czy amerykańska normalna patologia?
Przecież ona nie ma nawet 12lat w takim wieku nie wiedziałem co znaczy stosunek intymny.

Jak słyszysz j. angielski od razu myślisz, że to USA? Przecież to brytole
Zgłoś
waloos 2016-09-09, 10:42
@up C🤬j nie masz racji! Wywnioskowałeś to po kierownicy po prawej stronie, ale to błąd bo akcent mają iście amerykański. Ten film jest odwrócony, spójrz na sznurki od bluzy tej laski. Są tam napisy które ewidentnie są lustrzanym odbiciem.

BUSTED!
Zgłoś
HighBull 2016-09-09, 15:16 1
Ewentualnie australia…
Zgłoś
zsakuł 2016-09-10, 12:29
waloos napisał/a:

@up C🤬j nie masz racji! Wywnioskowałeś to po kierownicy po prawej stronie, ale to błąd bo akcent mają iście amerykański. Ten film jest odwrócony, spójrz na sznurki od bluzy tej laski. Są tam napisy które ewidentnie są lustrzanym odbiciem.

BUSTED!

nagrane przednią kamerą. Selfiecam. elo

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś