👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakby miał inny kolor niż koszulki "zawodnikow" to bym zobaczył

no faktycznie jakby miał inny kolor niż grający to byś go zauważył.
Zgadza się, filmik jest z Brainiaca. Widziałem kiedyś też taki podobny test tylko z człowiekiem przebranym za pszczołe.

Akurat z tego co wiem to jest jakiś spot reklamowy, który ma na celu pokazanie, że trzeba uważać na rowerzystów. Jest jeszcze jeden mega film z tego motywu - wpiszcie na jutube: test your awaraness - whodunnit

Czytałem The greatest show in the world Dawkinsa, więc od razu wiedziałem na co patrzeć.

Ja go od razu zauważyłem. Ale co mają do tego ci śmieszni rowerzyści??

Do tych co go widzieli: a udało się Wam w tym czasie poprawnie zliczyć podania białej drużyny? Bo też wiedziałem o co chodzi w teście, ale skupiając się na podaniach nie zauważyłem miśka

To napewno chodzi o to ze jak bedziecie widzieli dwie grupy ludzi rzucajacych do siebie pilkami to macie wypatrywac dziwnego niedzwiedzia odprawiajacego magiczny rytuał ! nic sie nie znacie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie