👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak moje zwiery po dwóch kebabach na ostro...(żartuję, jedząc kebaba osiedlasz araba, dlatego od jakiegoś roku nie tykam)
Na wyspie Nissyros w Grecji (jednodniowa wycieczka statkiem z Kos) jest wulkan do zwiedzania ...niby wygasły ...ale schodzisz do krateru a tam wszystko buzuje !Czujesz drżenie pod stopami, siarkę w nozdrzach....kryształy siarki na wylotach z podziemnych tuneli. Do tego gotujące się błocko....
Warto zobaczyć
Warto zobaczyć
Wiecie drodzy sadole, czytałem o wulkanie który pojawił się znikąd jako szczelina na polu jakiegoś chłopa i chyba w ciągu miesiąca (jeśli dobrze pamiętam) urósł do 100m wysokości.

czemu takie rzeczy nie wyrastają w jakich gettach brudackich? :/

a obok skrzynka elektryczna, te kable tam się kotłują
ciekawe jak szerokie się zrobiło no bo pewnie cały czas wymywa ta woda glebę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie