Jakby ktoś chciał wiedzieć co to za nuta, to jest to kawałek z top 10 polecanych utworów przez YT jako podkład do wrzucanego filmiku (kawałki bez praw autorskich).
Nie wstał, spadły buty, skuteru poszedł na żyletki - piwo musi być!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
On chciał przeskoczyc na ten asfalt, ale koledzy mu nie powiedzieli, że wylądować trzeba też na motorze.
Gosciu pewnie miał w planach skręt,dodał gazu aby wprowadzić motor w "drift" Lecz dodał gazu ale c🤬j wie dlaczego ale nie skręcił,motocykl "poszedł na koło" i nie bylo już szans na ratowanie sytuacji.
pkh napisał/a:
Zapomniał skręcić?
Na torach do crossu zakręty są, a raczej powinny być wyprofilowane pod kątem w taki sposób, żeby możliwy był wjazd na pełnej k🤬ie.

Widocznie tutaj nie dopracowali toru, a koleś trochę za ambitnie potraktował zakręt i mamy Małysza na motorze

Uwaga, jestem specjalistą!
Kolesiowi zablokował się gaz, przecież widać jak go dźwiga przed zakrętem, a wtedy ratunkiem jest tylko wciśnięcie sprzęgła, zgaszenie silnika. Tu może i by wp🤬lił w zakręt ale koło przednie w górze a przecież tyłem nie skręci.
Kolesiowi zablokował się gaz, przecież widać jak go dźwiga przed zakrętem, a wtedy ratunkiem jest tylko wciśnięcie sprzęgła, zgaszenie silnika. Tu może i by wp🤬lił w zakręt ale koło przednie w górze a przecież tyłem nie skręci.