Tak w skrócie. Type ciśnie w dupsko typiare. W sumie fajna dupa. Jedzie ją ostro, a że kudły na głowie skubana ma długie to zaczyna wrzeszczeć:
- Warkocz ! Warkocz !
- Wrrrrrrr! Wrrrrrrrrrr! - Odpowiada mężczyzna.
Konto usunięte
2010-10-11, 22:22
Tak w Dupsko. Skrót wrzeszczy w typa mężczyznę. W sumie skubany typ. Ciśnie ją fajnie, a że głowy na warkoczu długa ma ostre to zaczyna jechać:
- Wrrrrrrr! Wrrrrrrrrrr!
- Warkocz ! Warkocz ! - Odpowiada Marcin.
Konto usunięte
2010-10-11, 22:42
@up
Odnoszę wrażenie, że twój dowcip ma więcej sensu.
'skubana',zajebiste określenie stary. nie słyszałem go od podstawowki. suka, po prostu suka. nie używaj archaizmów
Konto usunięte
2010-10-12, 10:34
Modne się stało ostatnio przekształcanie dowcipów... Czasem wychodzi śmiesznie tym razem się nie udało.
TulipanCzorny napisał/a:
Modne się stało ostatnio przekształcanie dowcipów... Czasem wychodzi śmiesznie tym razem się nie udało.
Ale fakt faktem że oryginalny dowcip jest równie c🤬jowy. Zupełnie jakby był pisany przez 12 letnie dziecko z zespołem downa.
Konto usunięte
2010-10-12, 21:43
no to zes kawal ladnie sp🤬olil. oryginal:
Szef zap🤬la sekretarke na biurku. Sekretarce wlosy weszly do niszczarki wiec krzyczy:
-warkocz! warkocz!
a szef: wrrr! wrrr!
Konto usunięte
2010-10-13, 16:33
z sekretarka lepiej wyszlo.
Konto usunięte
2010-10-13, 16:42
ja p🤬le..."typiara" to ja nie slyszalem od ladnych paru lat...
Konto usunięte
2010-10-13, 17:43
k🤬a ostatnio napisałem ten dowcip tu i trafił do "było.pl" WTF?
Typ zap🤬la typiare i nagle mówi:
-Fajna z Ciebie dupa ale masz małe cycki.
-Tato, ale ja mam 13 lat.
dowc🤬y jak z familiady!
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"
"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
@up
A żebyś wiedział!: :http://www.sadistic.pl/familiada-vt3407.htm
@up
Konto usunięte
2010-10-14, 11:50
nucturnal napisał/a:
Tak w Dupsko. Skrót wrzeszczy w typa mężczyznę. W sumie skubany typ. Ciśnie ją fajnie, a że głowy na warkoczu długa ma ostre to zaczyna jechać:
- Wrrrrrrr! Wrrrrrrrrrr!
- Warkocz ! Warkocz ! - Odpowiada Marcin.
ja rozumiem że taka przeróbka dowcipu może być śmieszna raz przy jednym dowcipie ale jak to widzę od dwóch tygodni przy każdym to mnie już zaczyna na prawdę wk🤬iać, ludzie zacznijcie pisać bardziej błyskotliwe komentarze!