👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Na jego miejscu, tak łagodnie bym nie zareagowała.
żebyś wyglądała jak ta z filmiku, to byś mogła się wypowiedzieć a tak, niestety nie masz głosu

Ykkk napisał/a:
Na jego miejscu, tak łagodnie bym nie zareagowała.
Trzeba było tego lepiej nie pisać

woMAN - podgatunek
Facet zrozumiał żart, znalazł kamerę, choć przez moment sądziłem że wsadzi jej te klucze w dupę.
Gdyby jednak odwrócić role i to by kobieta wzięła w dłoń rozżarzone klucze to założę się, że foch byłby zarzucony, rzecz jasna telefon do mamusi i przyjaciółek, nie wspominając o szlabanie na igraszki łóżkowe.
Mylę się?
Gdyby jednak odwrócić role i to by kobieta wzięła w dłoń rozżarzone klucze to założę się, że foch byłby zarzucony, rzecz jasna telefon do mamusi i przyjaciółek, nie wspominając o szlabanie na igraszki łóżkowe.
Mylę się?

ciekawe ilu tępych amerykańców, będzie chciało zrobić ten żart i włoży kluczyki do mikrofalówki.

W odwecie nasączył bym jej tampony spirytusem, a w papierze toaletowym by miała zmielone szkło.
NIE. Głupi pomysł. Wtedy bym długo nie por🤬ał.
NIE. Głupi pomysł. Wtedy bym długo nie por🤬ał.

Oj zemściłbym się, już nawet wiem jaka była by jej kara <If you know what I mean>.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie