👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój tok myślenia a propos tego polecenia wyjaśniłem na PW. Poza tym wcześniejszy tytuł zmieniłem z "murzyn" na "mały murzyn", co by ludzi w błąd nie wprowadzać

@up
Myślę że w Afryce sie tego trochę znajdzie.
Podobno wersja bez futra jest o wiele tańsza.
Myślę że w Afryce sie tego trochę znajdzie.
Podobno wersja bez futra jest o wiele tańsza.
scotpila napisał/a:
up@
Ale bez futra są czarne jak smoła
Na Twoim miejscu powstrzymałbym się z tak pochopnym komentarzem.

up@ x2
No ten ostatni specjalnie ustawił się tak, żeby słońce się od niego odbijało i rozjaśniało jego skórę. Wbrew jego nadziei nigdy nie będzie białym człowiekiem.
No ten ostatni specjalnie ustawił się tak, żeby słońce się od niego odbijało i rozjaśniało jego skórę. Wbrew jego nadziei nigdy nie będzie białym człowiekiem.

Ogólnie zauważyłem że admin legitymujący się nickiem Niebieski (wcześniej - linekk) coś ostatnio chodzi z kijem w dupie.
Tomelo napisał/a:
admin legitymujący się nickiem Niebieski
To już został ADMINEM

podpis użytkownika

Pener666 napisał/a:
ale o kij w dupie nie pytasz
![]()
Jak to na sb ostatnio marne napisało, że paproch w oku innego widzą, a nie czują belki w dupie.

Tomelo, a ten, skąd takie wnioski?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie