Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
Małżeństwo
Mastema • 2011-01-23, 12:33
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę, i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop, pojechał więc o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy na poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona
Temat: Jestem już na miejscu.
Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco".
Zgłoś
filipsworks 2011-01-23, 16:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 17:01 1
@up na doł - w domyśle na południe
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 17:07 3
kto normalny wysyła kondolencje przez maila?
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 17:29 21
@gracz: heloooooooooooooooooł to jest ameryka
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-01-23, 17:42 4
Dowcip wybitnie stary, ma brodę dłuższą niż penisy kobiet w dziale hard.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 18:01
a to nie jest przypadkiem z gier-zagadek typu: dlaczego wdowa po pastorze leży nieprzytomna na podłodze; komputer jest włączony (pytania tak/nie)?
Zgłoś
feranos 2011-01-23, 18:37
Dowcip stary jak malowidła z Lascaux, ale chyba tutaj jeszcze nie było, tak czy siak, piwa nie ma
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 19:11 2
A kiedyś nawet nazywali to "autentykiem". Obawiam się jednak że po tylu latach ni cholery nie da się tego zweryfikować .
Zgłoś
fantasticplayer 2011-01-23, 22:20
Trzeba bedzie tak komus wkrecic
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-23, 23:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-24, 1:30
Zgłoś
Aikenlól 2011-01-24, 17:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem