👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Mindfuck
To wspolczuje kobiety
Ja z moja takich problemow nie mam, ja mam chec , lecimy.. ona ma chec lecimy..
i dobre bzykanko starcza nam 1h.
To wspolczuje kobiety

Z drugiej strony... Kto ma w sypialni kamerę? Barney Stinson to to nie jest, bo nie siedział by przy kompie...

Jako ludzie powinniśmy hamować swoje instynkty, nie jesteśmy zwierzętami. Dlatego gardzę takimi kobietami ze "chcicą".

@ludziska up od kryptopedałów. Jak już wejdziecie w świat prawdziwego seksu z kobietami (żywymi) i będziecie taką mieli pod swoim dachem na codzień i praktycznie na zawołanie to po jakimś czasie (wiem że to dla was narazie niewyobrażalne ale zaczekajcie kilka lat i może i wam się uda) okazja do uprawiania seksu nie będzie czymś dla czego warto rzucić wszystko co się robi i natychmiast biec w objęcia kobiety.
@up zgadzam sie w 100%, to są już uroki bycia z kimś na dlużej

Dlatego moim zdaniem mieszkanie razem z kobietą jest przecenione. Jest idealnie dopóki mieszka się osobno, spotyka się kiedy chce - czy to na seks, czy w innych celach. Zawsze można na tydzień razem gdzieś wyskoczyć itd. . Nie ma za to prawie awantur o byle gówno, nie ma sytuacji przedstawionych na filmie i przede wszystkim związek się tak nie nudzi. Do mieszkania w każdej chwili można zaprosić kolegów na imprezę i nie trzeba się z niczym tłumaczyć, a inie oszukujmy się - oni są znacznie lepszymi kompanami do rozmowy niż jakieś rozkapryszone dziewczę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie