👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nooo bo jak księżniczce się zachce to trzeba od razu rzucać wszystko a jak jemu sie zachce to kurcze meeega tygodniowa procedura
Bravo Chłopie

hoszo napisał/a:
Jako ludzie powinniśmy hamować swoje instynkty, nie jesteśmy zwierzętami. Dlatego gardzę takimi kobietami ze "chcicą".
Dlaczego mam wrażenie, że po drugiej stronie monitora siedzą takie same pedały z których na co dzień śmiejemy się na sadolu.

Insaner napisał/a:
Po co się w ogóle żenić/wychodzić za mąż
Tak powinno wyglądać twoje zdanie
Wybrała sobie taką ciotę, dla której komputer albo PS jest najważniejsze, to ma. Tak traktowane panienki najcześniej walą w rogi

drogie dzieci i stulejarze
tak to jest po kilku latach małżeństwa
a wy myślicie że waleńsko non stop
aż przypomniał mi się kawał
czym się różni sex małżeński od sexu przedmałżeńskiego?
.
.
.
.
.
.
tym co świniobicie od polowania
tak to jest po kilku latach małżeństwa
a wy myślicie że waleńsko non stop
aż przypomniał mi się kawał
czym się różni sex małżeński od sexu przedmałżeńskiego?
.
.
.
.
.
.
tym co świniobicie od polowania

Insaner napisał/a:
Po co się w ogóle żenić/wychodzić za mąż przed 30tką.
W dodatku, że mając +30 lat możesz sobie wziąć 10 lat młodszą kobietę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie