👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie kelner ! Ta kawa śmierdzi c🤬jem !
Proszę wziąć filiżankę w druga rękę
Proszę wziąć filiżankę w druga rękę

Flodzia, szkoda że nie mogę dać ci więcej piw niż jedno. Jak ty żeś się tak pięknie wpasowała w końską dupę?

Juzwa napisał/a:
Flodzia, szkoda że nie mogę dać ci więcej piw niż jedno. Jak ty żeś się tak pięknie wpasowała w końską dupę?
Jeżeli flodzia by tak wyglądała, toby jej na sadolu nie było.
Rimming koniowi zajebie, a Tobie ledwo jądra poliże i już, że wystarczy.
Wojtass84 napisał/a:
Strach pomyśleć co robi po za kamerą z tym koniem.
Lizanie torby, obciąganie końskiej sztangi i pewnie rimming z fistingiem. A jak to niemka to pewnie jeszcze sobie jego kloca rozsmaruje po ryju i będzie degustowała skacik XD
SpeedyG napisał/a:
Koniary to najgorsza kategoria kobiet.
nie prawda, bo twoja stara , kociary i szczypawice...
Dobra rada dla każdego faceta niezależnie od wieku - jak usłyszysz, że dziewczyna/kobieta interesuje się/jeździ konno to sp🤬alaj od niej czym prędzej - one mają nierówno pod sufitem.
TylerPL napisał/a:
Dobra rada dla każdego faceta niezależnie od wieku - jak usłyszysz, że dziewczyna/kobieta interesuje się/jeździ konno to sp🤬alaj od niej czym prędzej - one mają nierówno pod sufitem.
Może i tak, ale lubią pozycję na jeźdźca i wprost uwielbiają każdego konia
SpeedyG napisał/a:
Koniary to najgorsza kategoria kobiet.
Potwierdzam. K🤬y zarozumiałe. Zakochane w sobie. Córeczki tatusia, zazwyczaj jedynaczki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie