I wiozę tatusia do pracy
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2013-02-28, 0:59
za 10 lat będzie jedyną osobą która zda na prawko
Konto usunięte
2013-02-28, 1:07
To ja dołożę opis:
"Rodzice 8-letniej Kariny z Sankt Petersburga (Rosja) pozwolili córce prowadzić samochód na ośnieżonej i ruchliwej drodze. Pochwalili się nawet filmem z jej dokonań w internecie. Na nagraniu widać, jak zachęcają dziewczynkę, by przyspieszyła do 100km/h! - Naciśnij na gaz, nie bój się, niech będzie chociaż seteczka - mówią do dziecka."
Konto usunięte
2013-02-28, 1:19
wiec to sa kierowcy wyjezdzajacy w rosji na czolowki
A ja się boję do 60 docisnąć w zimie... ech c🤬a ze mnie.
Dzichader napisał/a:
A ja się boję do 60 docisnąć w zimie... ech c🤬a ze mnie.
Masz rację. C🤬a z Ciebie
przy ogólnej głupocie rodziców, za 10 lat to dziecka już nie będzie...
Za 10lat to F1 lub F16
Brakuje tylko słów padających w przeciętnym rosyjskim pojeździe: OOO BLADŹ!
Konto usunięte
2013-02-28, 7:44
heh trailer nowego transportera
malina340 napisał/a:
za 10 lat będzie jedyną osobą która zda na prawko
Mylisz się. Jeśli ktoś sam zaczął się uczyć jeździć, nabywa nawyki, które na egzaminie nie są dobre. Np jedna ręka na kierownicy druga na biegach. A powinny obie być na kierownicy.
Jak ktoś długo jeździ autem bez prawka a później idzie na kurs to ciężko mu się przyzwyczaić do innej jazdy.
A propos filmiku. Najlepszy samochód jaki prowadziłem to była beemeczka e46 i volvo s40 a taki mały gówniarz taka audiczką sobie popiżdża. Pozazdrościć tylko mogę
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Jak na 8 lat to strasznie wysoka. Wątpię że normalne 8 letnie dziecko dosięgnie pedałów. A poza tym jazda automatem w przód po prostej drodze nie jest jakoś wymagająca.
Konto usunięte
2013-02-28, 9:35
zobaczcie w 3:00 jak nie zgrywa się obraz z r🤬ami kierownicy. No i ten brak kluczyka.
Swoją drogą pewnie takich prawdziwych przypadków w Rosji jest mnóstwo, a po wypadku przedstawiciel policji: "Po zderzeniu czołowym auta były tak zmasakrowane, że dziecko z tylnego siedzenia wylądowało na miejscu kierowcy"
Konto usunięte
2013-02-28, 9:48
Wszystkim którzy uważają, że auto kradzione bo nie ma kluczyka, chciałem tylko powiedzieć że to jest przycisk do odpalania, a nie stacyjka. Nie ma za co.