📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:16

Z 2-3 tygodnie temu pojechałem się przejechać z dziewczyną (krótko ją znam, pracuje w sklepie nie daleko). Próbowała podczas jazdy wywalać śmieci przez okno. Nic do niej nie docierało. Tłumaczyłem, żeby zostawiła to potem wyrzucę. Oczywiście po 3 moim komentarzu otworzyła okno i wywaliła jakiegoś śmiecia (chyba po batoniku). To była moja ostatnia przejażdżka z nią..
(Tak, wiem, że dla sadoli "wyjście z dziewczyną" to coś co musiałem sobie zmyślić)
(Tak, wiem, że dla sadoli "wyjście z dziewczyną" to coś co musiałem sobie zmyślić)
Myślę, że powinno się takiemu kazać cały las posprzątać. Mandat to dla jednego większy wydatek, dla innych praktycznie niezauważalny, ale w dłuższej perspektywie nauczy co najwyżej uważniej się rozejrzeć przed wyrzuceniem. A jakby taki kretyn spędził kilkadziesiąt godzin na sprzątaniu w czynie społecznym to więcej by mu nie przyszło do głowy nawet popiołu strzepnąć na chodnik.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie